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compensation as employes of the sinking fund commission, where it is physically
possible for such employes to discharge the duties involved by such employments, as
determined by the sinking fund commission.
Respectfully,
Jou~N G. Prickg,
Attorney-General.

1182.

ROADS AND HIGHWAYS—WHEN PROCEEDS OF TAX LEVY AUTHOR-
IZED BY SECTION 6929 G. C. MAY BE EXPENDED BY COUNTY
COMMISSIONERS—MAY NOT BE EXPENDED IN IMPROVEMENT
OF VILLAGE STREET LYING ON LINE OF INTER-COUNTY HIGI-
WAY.

1. The procecds of -the tax levy authoriced by section 6926 G. C. may be ex-
pended by county commissioners in the tmprovewment of such sections of an inter-
county highway within the county as have not become subject to maintenance by
the state as provided by sections 1224, 7464 and 7465 G. C.

2. The proceeds of the levy authorized by said section 6926 G. C. may not be
expended by county commissioners in the tmprovement of a wvillage strect lying
on the line of an inter-county highway.

(Second conclusion in this .opinion revised. See Opinion No. 1531 dated
August 30, 1920.) .
Corumsus, Onio, April 27, 1920.

Hon. BarcrLay W. Moork, -Prosccuting Attorney, Cadis, Ohio.
DEeARr Sir:—Your letter of recent date is received reading as follows:

“Money raised under the law which authorizes a special levy.for road
purposes, by vote of the people, under section 6926-1 G. C, says that such
money shall be used for the
‘purpose of paying the county’s proportion of the compensation, damages,
costs and expenses of constructing, reconstructing, maintaining and re-
pairing county roads.’

Does this prohibit the expenditure of money from thls fund on any
road which has been laid out as an inter-county highway?

Would a portion of a village street, which is on the line of an inter-
county highway, be considered an inter-county highway?

Does an interpretation of ‘county road’ make any difference between a
road which has been designated and laid out as an inter-county highway,
but not improved, and a road which has been constructed and is m_ain-
tained Ry the state?

In other words, the commissioners desire instructions specxﬁcally as to
where,they can and where they can not spend this money.”

Said section 6926-1 to which you refer, appears in 108 O. L., 500, and with its
fwo accompanying sections, provides for a vote of the electors of the county upon
the question of exempting from all tax limitations the levy of two mills pro-
vided by section 6926 G. C. Therefore, the language quoted in your letter from
section 6926-1 must be taken as constituting a reference to section 6926, rather than
as describing or authorizing a levy. However, vour quoted language fairly rep-
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resents the purpose of the levy authorized by section 6926; for in that section ap-
pear the words ¢

“for the purpose of providing by taxation a fund for the payment of the
county’s proportion af the compensation, damages, costs and expenses of
constructing, re-constructing, improving, maintaining and repairing roads
under the provisions of this chapter,”

and when we turn to the so-called Cass law (106 O. L. 574), wherein said section
6926 made its appearance, we learn that it is part of the chapter relating to “road
construction and improvement by county commissioners”; and, again, when we
consult the form of ballot provided by section 6926-2 we find this language:

“For an additional levy of taxes for the purpose of constructing, re-
constructing, maintaining and repairing county roads.”

Hence, it may be stated that the general purpose of the levy under section 6926
is for use in connection with the improvement of county roads; and in the ab-
sence of authority elsewhere in the statutes, it would probably be true that the
proceeds of the levy could be used only in the improvement of county roads as such
roads are defined by statute (section 7464.)

The effect of an affirmative vote under authority of said sections 6926-1 et seq.
was somewhat fully discussed in an opinion of this department (No. 959) of date
January 23, 1920, directed to Hon. Walter W. Beck; prosecuting attorney. That
opinion dealt with the question whether proceeds of levies under section 6926 were
available for use in connection-with state aid improvements; and of course if so
used such proceeds would be, expended under the supervision and upon the order
of the state highway commissioner. Your inquiry on the other hand goes to the
point whether the county commissioners may themselves directly expend such pro-
ceeds in the improvement of inter-county highways. Nevertheless, the discussion
in the opinion referred to is in certain of its aspects applicable to your inquiries
and a copy of the opinion is therefore enclosed.

Said section 6926 reads as follows:

“The proportion-of the compensation, damages, costs and expenses of
such improvement to be paid by the county shall be paid out of any road
improvement fund "available therefor. I7or the purpose of providing by
taxation a fund for the payment of the county’s proportion of the com-
pensation, "damages, costs and expenses of constructing, reconstructing, im-
proving, maintaining, and repairing roads under the provisions of this
chapter, the county commissioners are hereby authorized to levy annually
a tax not exceeding two mills upon each dollar of the taxable property of
said cdounty. Said levy shall be in addition to -all other- levies authorized
by law for county purposes, and subject only to the limitation on the com-
bined maximum rate for all taxes now in force.”

A related section, namely, section 6921, appearing in 106 O. L. 601, reads:

“The county commissioneérs, or joint board thereof, upon a unanimous
‘vote, may without a petition therefor, order that all the compensation and
damages, costs and eXpenses of constructing any improvement be paid out
‘of thé proceeds of any levy ot levies for road purposes on the grand dup-
‘ficate of the county, or out of any road improvement fund available there-
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for, or the county commissioners or joint board thereof, may enter into
an agreement with the trustees of the township or townships in which
said improvement is in whole or part situated, whereby said county and
township, or one or more of them may pay such proportion or amount of
the damages, costs and expenses as may be agreed upon between them.”

In view of what was said in the discussion in opinion No. 959, it is quite plain
that your inquiry really concerns section 6926 rather than sections 6926-1. et seq.
These latter sections and the elections held under authority of>them do not in
any wise change the essential character of the levy authorized by section 6926.

Your first question, which is, in effect, whether the county commissioners may
expend on inter-county highways money arising from levies under section 6920,
involves a reference to sections 1203 (107 O. L. 125) and 7465 (106 O. L. 649).
The first of these sections reads:

“Sec. 1203. Nothing in this chapter shall be construed as prohibiting
the county commisisoners or township trustees from constructing, improv-
ing, maintaining or repairing any part of the inter-county highways within
such county or township; provided however, that the plans and specifica-
tions for the proposed improvement shall first be submitted to the state
highway commiissioner and shall receive his approval.”

While the language of this section is negative in form, yet, taken in connection
with the language of sections 6926 and 6921 and the powers in general conferred
upon county commissioners in the matter of road improvement by sections 6906 to
6956-3, there remains no question as to the legislative intent that commissioners
should have power to make improvements upon inter-county highways, provided
the plans and specifications for the improvement first receive the approval of the
state highway commissioner.

Said section 7465 reads:

“In all cases where a county or township has constructed or improved
any main market or inter-county road, the state highway commissioner, |,
upon request, shall, within sixty days indicate what changes, or improve-
ments, will be required in said road in order to bring the same up to the
approved standard of construction of .such roads, or in any case where
such road is about to be constructed, reconstructed, or improved, the state
highway commissioner shall, upon application, indicate within sixty days
what changes will be required in the plans and specifications therefor, to
bring said road up to the standard required by the state for the con-
struction: of inter-county highways and main market roads. Whenever
the changes so specified by the state highway commissioner have been made,
or when such roads have been constructed according to the plans and
specifications so approved by the state highway commissioner, such roads
shall at once become state roads.”

Thus we have recognition of the power in the county commissioners to expend
funds upon inter-county highways, as- well as a conferring of authority to make
the changes or improvements necessary to bring a section of inter-county highway
up to the state-standard.

So far as a search of the statutes has disclosed, the only source of funds for
use by the commissioners on inter-county highways is the levy authorized by said
section -6926. True, another county road -levy is provided for by section 6956-1
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(108 O. L. 503) ; but the purpose of that levy, as will be seen by section 6956-1a,
is primarily maintenance and repair of tmproved county highways.

Authority in county commissioners to use the proceeds in -question, in the im-
provement of inter-county highways does not. mean, however, -that they-may use
them on all parts of inter-county highways. The opening provisions of section
7464 (106 O. L. 648) read:

“The public highways of the state shall be divided into three classes,
namely: State roads, county roads and township roads.

(a) State roads shall include such part or parts of the inter-county
highways and main market roads as have been or may hereafter be con-
structed by the state, or which have been or may hereafter be taken over
by the state as provided in this act, and such roads shall be maintained by
the state highway department. * * *V

The procedural steps involved in the duty thus cast upon the highway depart-
ment are provided for by section 1224.

In the light of said sections 7464 and. 1224, the conclusion becomes-plain that
the authority of county commissioners to make direct expenditure -of funds upon
inter-county highways is limited to those sections of such highways as have not
~been improved by the state under the state aid laws, or taken over by the state
under sections 7465 and 1224

Your next question is whether a portion of a village street which is on the
line of an inter-county highway is to be considered an inter-county highway.

Speaking - generally, the answer to this question is in the negative, for the
reason that under the law the matter of supervision and control over streets within
a municipality, and the improvement of such streets, is vested in the municipality.
(See sections 3629 and 3714, G. C.). The tenor of your communication indicates,
however, that what you have in mind is whether county commissioners may expend
in the improvement of such portion of a village street funds arising from levies
under section 6926 ; so that we are led to consider the effect of certain statutes auth-
orizing state aid road improvement and county road improvement within villages.

. Sections 1193-1 and 1193-2 provide in substance that when the improvement
of an inter-county highway or main markef road is being carried on by the state
highway department with the co-operation of county or township, such improve-
ment may with the consent of the village be carried into, within or through the
village. Somewhat similar provision is found in section 1231-3, though this section
seems to relate to cases where the state highway commissioner is proceeding with-
out the aid of county or township. Again, by section 6949 et seq. a county road
improvement undertaken by county commissioners may be extended by them
into, within or through a municipality, whether village or city, if the consent of
the municipality be first obtained. It is to be noted that in all of the-several plans
relating to the carrying of road improvement into a municipality, the ‘only action
on its part when it is not to bear a part of the cost of the 1mprovement ‘is the
giving of its consent to the improvement.

Your question, then, comes down to the point whether the authority which, as
we have seen, is vested in county commissioners to expend the proceeds of levy
under section 6926 on certain sections of inter-county highways, extends to ex-
penditure upon a village street lying upon the ‘line of -an inter-county- highway.
The question is a close one. It may well be urged that since for the improve-
ment purposes contemplated by sections 1193-1 and 1193-2, a village street on the
line of an inter-county highway is to be considered part of such highway, the
inference or implication fairly follows that the county commissioners have -the
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same ‘power with reference to such street as with reference to other parts of an
inter-county highway, especially when it is borne in mind that by sections 6949 et
seq. express authority is given commissioners to carry a county-highway improve-
ment into, within or through a villege. P
However, it would seem that the negative answer first above given -to your
question as stated forecloses the drawing of the inference suggested. To begin
with, it is only by virtue of the express power conferred by such sections as 1193-1
that village streets may be improved by public authority other than the village it-
self. The authority given by section 1193-1 for entry upon the streets of a village
for improvement purposes may be exercised, so far as the express terms of the
statute are concerned, by the state highway commissioner alone. How, then, is
“there ground for inference or implication that the same authority may be exer-
cised by county commissioners, when in fact the section of village street is ‘not
essentially a part of an inter-county highway, but is treated by section 1193-1 as
being part of such highway for a limited purpose only? Upon the whole, since the
proposition involves the expenditure of public funds, and since, primarily, the bur-
den of caring for village streets is by statute placed upon the village, there would
seem to be no justification for going beyvond the letter of the statute, with the
result that it must be concluded that county commissioners are without authority
to improve a village street lying on the line of an inter-county highway through the
medium of expending the accruals of levies under section 6926 G. C..
Your third question, it is believed has been answered by what has heen said
in connection with your first inquiry. R
Respectfully,
Joun G. Prick,
Attorney-General.

1183.

PHYSICIANS AND SURGEONS—PERSON EMPLOYED TO DISTRIBUTE
ADVERTISING CIRCULARS--SUCH EMPLOYMENT NOT A “CAP-
PER, SOLICITOR OR DRUMMER” WITHIN PURVIEW OF SECTION
1275 G. C

The employment of a person to distribute advertising circulars prepared by a
physician, such circulars to be distributed from house to house and to men working
in the shops in industrial plants, does not of itself alone constitute the employment
of a “capper, solicitor or drummer,” within the purview of section 1275 G. C.

CoLumsus, OHio, April 27, 1920.

The State Medical Board, Columbus, Ohio.
GENTLEMEN :—Acknowledgment is made of the receipt of your recent request
for the opinion of this department as follows:
“An interpretation is requested from your department of the meaning
« of Section 1275, Paragraph “First,” General Code, which -reads as follows:
‘First: The employing of any capper, solicitor or drummer for the
purpose of securing patients, or subsidizing any hotel or boarding house
with like purpose, or the obtaining of any fee on the assurance that an
incurable disease can be cured.’



