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Coming now to a consideration of your second question it is my opinion that the 
definition of the word "continue" as used in Section 7874, General Code, is dispositive 
of the question. The word "continue" when used as an intransitive verb, is defined 
by 'Vebster, as follows: 

"To remain in a given place or condition; to remain in connection; to 
abide; to be permanent or durable; to endure, to last, to keep up or main­
tain a particular condition, course or series of actions." 

In the light of this definition it seems clear that the phrase "continue at least 
four days" as used in Section 7874, General Code, meaJL~ that the four days must be 
four consecutive days. This conclusion is strengthened by the fact that in Section 
7869, General Code, where authority is given to county boards of education to decide 
the length of time of holding county institutes the expre5sion is used "may remain 
in session, in no case for a longer period than five days." Again it is said that at least 
one day of such session shall be under the immediate direction of the county super­
intendent. The use of the phrase "remain in session" in the one sentence, and the 
use of the word "session" in the other sentence clearly leads to the conclusion that 
the five days spoken of in the statute shall be taken to be five consecutive days. 

In conclusion, therefore, and in specific answer to your question, it is my opinion 
that county teachers' institutes when held must be held for not more than five con­
secutive days nor less than four consecutive days. 

2893. 

Respectfully, 
Eow ARD C. TuRNER, 

Attorney General. 

APPROVAL, BONDS OF THE VILLAGE OF LYNDHURST, CUYAHOGA 
COUNTY -$72,600.00. 

CoLUMBUs, Omo, November 17, 1928. 

Retirement Board, State Teachers Retirement System, Columbus, Ohio. 

2894. 

ESTATE-MONEYS OF PERSONS DYING IN HOSPITAL-TO WHOM 
PAYABLE. 

SYLLABUS: 
The authorities of the Unit·ersity Hospital are not authorized to pay ov'!r moneys in 

their possession belonging to the estate of a deceas~d person to any person other than the 
duly appointed and qualified administrator or executor of the estate of such deceased person. 


