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COUNTY SURVEYOR-ARBITRATOR UNDER SECTION 6563-27 G. C.­
ACCOUNT TO COUNTY FOR FEES RECEIVED. 

A county surveyor who served as arbitrator . vnder the provisions oj section 6563-27 
G. C. should aocount to his county under the prpvisiOns oj section 7181 G. C. jor all fees 
or allowances received in connectiOn with eaid services. 

CoLUMBus, OHIO, March 13, 1920. 

The Bureau oj Inspection and Supervision of Public Offices, Columbus, Ohio. 
GENTLEMEN:-Receipt is· acknowledged of your letter of recent date reading as 

follows: · 

"We respectfully request your written opinion upon the following ques­
tion: 

The surveyor of 'A' county was appointed by the governor as arbitrator 
under the provisions of section 6563-27 G. C., and as S'.aeh drew compensation 
from 'B' and 'C' counties to the amount of $200.00. In view of opinioiiS of 
attorney-general to be found in the Opinions of Attorney-General for 1916, 
Volume II, page 1790, and the Opinions of Attorney-General for 1917, Volume 
II, page 1921, is the county surveyor, who acted as such arbitrator, to account 
to 'A' county for his earnings as such arbitrator under the provisions of section 
7181 of the Grneeal Code?" 

Section 7181 as amended in 107 0. L. 110, provides as follows: 

"The county surveyor shall give his entire time and attention to the 
duties of his office and shall receive an annual salary to be computed as fol­
lows: * * * * Such salary shall be paid monthly out of the general 
county fund upon the warrant of the county auditor and shall be instead of all 
fees, costs,· per diem or other allowances, and all other perquisites of whatever 
kind or description which any county sUiveyor may collect or receive. The 
county sU:rveyor shall be the county tax map draftsman, but shall receive 
no additional c~mpensation for performing the duties of such position. When 
the county surveyor performs services in connection with ditches or drainage 
works under the provisions of sections 6442 to 6822 inclusive of the General 
Code of Ohio he shall charge and collect the per diem allowances or other fees 
therein provided for, and shall 'pay all such allowances and fees monthly into 
the county treasury to the creci.it of the general county fund. The county 
surveyor sh.all do-likewise. when he performs services under the provisions of 
2807 to 2814 inclusive of the General Code of Ohio." 

Inasmuch as you state that the surveyor to whom your letter refers, was appointed 
under the provision of section 6563-27 G. C., it is assumed that said proceedings took 
place prior to the enactment of senate bill No. 100, which was filed in the office of· 
the secretary of state July 11, 1919, which seems to have repealed said section. 

Section 6563-27 G. C. provided as follows: 

"If two commissioners from any county vote against the proportion of 
the costs and expense(! of said ditch improvement which shall be paid by any 
county, or against the proportion that shall be paid to any county by any 
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other county in accordance with the provisions of section 24 (G. C. 6563-24) 
hereof, or in case said joint board shall fail to agree upon any of said matters 
provided in section 24 (G. C. 6563-24), it shall then be the duty of the secre­
tary of said joint board to notify the governor of that fact, and thereupon it 
shall be the duty of the governor of the state of Ohio within thirty days to 
appoint a board of arbitrators of three reputable and experienced civil en!!:i­
neers, neither of whom shall be a resident of any county interested in the pro­
ceedings had under this act, nor employed at any time upon any public work 
done under the direction of the commissioners of any such county." 

Section 6563-30 also provided: 

"The compensation of each member of the board of abritrators shall be 
ten dollars per day and his necessary expenses. Provided, however, such board 
of arbitmtors shall not be engaged in any one proceeding more than twenty 
days. All other costs, fees and expenses incurred by reason of such arbitra­
tion shall be the same as is provided for similar service in proceedings to estab­
lish county ditches and.shall, together with the expenses and fees of such arbi­
tration be paid as hereinafter provided." 

Section 7181, above quoted, specifically provides that when the county surveyor 
performs services under the provisions of section 6442 to 6822 inclusive, G. C., he shall 
charge and collect the fees therein provided for, and shall pay all such allowances and 
fees into the general fund of his county. 

In view of the plain provisions of the statute, the conclusion must be that the 
county surveyor in the case you present should account to his county for fees or allow­
ances in connection with services rendered under the provisions of section 6563-27 G. C. 

An examination has been made of the opinions to which you refer, and it is be­
lieved that the holding herein is not in conflict with either of said opinions. 

1079. 

Respectfully, 
JOHN G. PRICE, 

Attorney-General. 

JUVENILE COURT-WHERE MINOR UNDER AGE OF EIGHTEEN COM­
MITS ACT OF DELINQUINCY -MINOR NOT BROUGHT WITHIN 
JURISDICTION OF COUHT WHILE UNDER EIGHTEEN YEARS OF 
AGE-COURT WITHOUT JURISDICTION-MINOH ADJUDG;ED DE­
LINQUENT WHILE UNDER AGE OF EIGHTEEN YEAHS-CONFESSES 
COMMITTING ANOTHER ACT OF DELINQUINCY AFTER EIGHTEEN 
YEARS OF AGE-WHEN COURT WITHOUT AUTHORITY IN SUCH 
CASE- WHERE AFFIDAVIT FILED AND PROCESS SEHVED BUT 
CASE CONTINUED UNTIL AFTER MINOR ARRIVES AT AGE OF 
EIGHTEEN YEARS-JURISDICTION NOT LOST.· 

1. Where a minor under the age of 18 years, to wit, of the age of 17 years, commits 
an act of delinquincy, but said minor is nat, whi!.e under 18 years of age, brought within 
the juvenile court's jurisdiction by the. filing oj an affulatric and the service of eilmion or 
warrant, said courr is lheJu:ejorth without jurisdiction to permit tfte filing of an affuluvit 
against s.:cid minor and t>djudg·e him a juvenile delinquent person. 


