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by way of specific answer to your question, I am of the opmwn that the person 
referred to in your communication, may be legally elected to the particular office 
in question if a sufficient number of the electors of the municipality vote for 
him by writing in his name on the ballot carrying the names of the candidates 
for this office and by making a cross-mark before the name so written, as pro­
vided for by sub-section 6, of Section 4785-131, General Code, although such person 
was a candidate for the nomination for such office at said party primary election 
and was defeated. The conclusion here reached is supported in some measure by 
previous opinions of this office holding that although a person serving as a clerk 
or judge at an election may not be a candidate for an office to be filled at surh 
election, such person may nevertheless be elected to an office at such election 
if a sufficient number of persons write in his name on the ballot for this purpose. 
See Opinions of the Attorney General for 1929, Volume 3, page 1922; Opinions 
of the Attorney General for 1917, Volume 3, page 2108. In this connection it is 
likewise noted that in an opinion of this office rendered under date of December, 
1928, it was held that a person whose declaration of candidacy for nomination 
for a particular office at a primary election was rejected by the election board, 
might nevertheless be elected by having his name written in by the voters upon 
the ballot at the general election, if provision is made therefor by printing the 
designation of the office and providing spaces on the ballot in which the name 
could be written in and marked in the manner then provided by Section 5070, 
General Code, sub-section 6 of which was identical with sub-section 6 of Section 
4785-131, General Code, above quoted. Opinions· of the Attorney General for 
1928, Volume 4, page 2831. 

In conclusion, it may be noted that although sub-section 6, of Section 4785-131, 
General Code, provides that the elector shall make a cross-mark at the left of the 
name written in by him upon the ballot, it has been held that such ballot should 
properly be counted in favor of the person whose name has been written in for 
election to a particular office although the voter casting such ballot fails to add 
the cross-mark to the name written in upon the ballot so cast. Board of Electio11s 
vs. H cnry, 25 0. A., 278. 

3725. 

Respectfully, 

GILBERT BETTMAN, 
Attorney General. 

COUNTY COMMISSIONERS-UNAUTHORIZED TO HAVE PUBLIC REC­
ORDS PHOTOGRAPHED FOR SAFEKEEPING. 

SYLLABUS: 
A board of county comm!sswuers has 110 authority to purchase a proass by 

which a miniature photographic reprodnction of county records may be made for 
the purpose of preserving the same. 

CoLUMBUS, OHIO, November 3, 1931. 

Bureau of Inspection and Supervision of Public Offices, Columbus, Ohio. 

GENTLEMEN :-This acknowledges receipt of your recent communication 
which reads: 

"\Ve are enclosing herewith a letter addressed to the Auditor of 
State involving authority of the County Commissioners to pay for having 
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the various public records photographed by the film process, the purpose 
being to preserve the records in case of the destruction of the originals 

'by fire or other catastrophe. You arc respectfully requested to furnish 
this department your written opinion upon the question contained in this 
letter." 

The letter which is attached requests an opm10n as to the legality of the 
purchase of a process which can photograph all records, documents, etc., on a 
small roll of film from which it is possible to produce prints. 

A board of county commissioners has only such powers as are expressly 
granted by statute or necessary to carry the express powers into effect, 11 Ohio 
Jurisprudence 322. (Citing cases). This is particularly true of the power of 
county commissioners in their financial transactions. State, ex rei. Menning, 95 
0. S. 97. It should be noted that the question involved herein is not one of th.; 
authority of the board of county commissioners to have public records copied 
for instant use but one of its authority to have a miniature photographic repro­
duction of such records made for the purpose of preserving the same. 

An examination of the statutes of Ohio reveals that while in several m­
stanccs authority is given to various county officers to have public records of 
the county recopied (Section 2493, General Code, allowing county commissioners 
to have worn records transcribed; Section 2774, General Code, recorder to tran­
scribe worn records, etc.) and that under certain conditions such copying or 
recording may be done by photographic process. (Section 32-1, General Code), 
there exists no statutory authority for a board of county commissioners to have 
public records of a county copied for the purpose of preservation. 

In view of the foregoing, I am of the opinion that a board of county com­
missioners has no authority to purchase a process by which a miniature photo­
graphic reproduction of county records may be made for the purpose of pre­
serving the same. 

3726. 

Respectfully, 

GILBERT BETTMAN, 
Attorney General. 

INDIGENT FEMALE-DUTY OF TOWNSHIP OR 1viUNICIPAL CORPv­
RA TION TO FURNISH :tviEDICAL RELIEF-MAY BE REIMBURSELJ 
FROM COUNTY OF LEGAL SETTLEMENT. 

SYLLABUS: 
1. [1/here an indigent womah is abottt to be confined, and is not in the county 

of her legal settlement, it is the duy of the authorities of the township or munio­
pa/ corporation where she is found to furnish the services of a physician ttndcr 
section 3480 of the General Code. 

2. Where such relief is given, the subdivision furnishing the same may be 
reimbursed from the county in which such person has a legal settlement in the 
manner set forth in section 3484-2 of the General Code. 

CoLUMBUS, OHIO, November 3, 1931. 

HoN. GEORGE S. MIDDLETON, Prosecuting Attorney, Bellefontaine, Ohio. 

DEAR Sm :-Acknowledgment is made of your recent letter which reads: 

"The Township Trustees of Zane Township, Logan County, Ohio. 


