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ford juvenile court was not affected by this child's marriage, and that 
thereafter that court could lawfully take such action with reference to 
her discipline and control as the circumstances warranted. * * *" 

In my opinion the marriage of a boy or girl who has been temporarily com­
mitted to the County Children's Home by the Juvenile Court has no effect what­
soever upon the status of such children. If the marriage of such children under 
temporary commitment to the children's home had the result of making them in 
fact no longer dependent or neglected within the meaning of the statutes above 
quoted, then application should be made to the Juvenile Court which committed 
them to the institution for modification of the order of commitment. 

Specifically answering your questions, it is my opinion that: 
1. vVhen a child, either boy or girl, is committed to the children's home by 

a Juvenile Court permanently, and such child at the age of nineteen years, while 
in the care and custody of the trustees of the children's home, marries, the mar­
riage does not release the child from the guardianship of the trustees of the 
children's home. 

2. vVhen either a boy or girl is temporarily committed to the children's 
home by the Juvenile Court, their marriage at the age of nineteen, while in the 
custody of the trustees of the children's home, does not affect the jurisdiction of 
the Juvenile Court over them and their status is not affected in any way whatsoever 
as wards of the Court. 

3161. 

Respectfully, 
}OHN W. BRICKER, 

Attorney General. 

APPROVAL-RESERVOIR LAND LEASE AT BUCKEYE LAKE FOR THE 
RIGHT TO USE AND OCCUPY FOR COTTAGE SITE AND DOCK· 
LANDING PURPOSES-JOHN C. SCHMITT, COLUMBUS, OHIO. 

CoLUMBUS, OHIO, September 5, 1934. 

HoN. EARL H. HANEFELD, Director, Department of Agriculture, Columbus, Ohio. 
DEAR SIR :-This is to acknowledge the receipt of a recent communication 

over the sign~ture of the Chief of the Bureau of Inland Lakes and Parks of the 
Division of Conservation in your department, submitting for my examination and 
approval a reservoir land lease, in triplicate, executed by the Conservation Com­
missioner, under the authority of section 471, General Code, to one John C. Schmitt 
of Columbus, Ohio. 

This lease, which is one for a stated term of fifteen years, and which pro­
vides for an annual rental of $36.00, payable semi-annually, grants and demises 
to the lessee above named the right to occupy and use for cottage site and dock­
landing purposes, the inner slope and waterfront and the outer slope of the 
westerly embankment of Buckeye Lake extending back to the outer margin of the 
borrow pit adjacent thereto that is included in the whole of Embankment Lot 
No. SO, south of Lakeside, as laid out by the Ohio Canal Commission in 1905. 
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Upon examination of this lease, I find that the same has been properly 
executed by the Conservation Commissioner and by John C. Schmitt, the lessee 
therein named. 

I further find upon examination of the provisions of this lease and of the 
conditions and restrictions therein contained, that the same are in conformity with 
the provisions of the sections of the General Code above referred to, and with 
those of other statutory enactments relating to leases of this kind. 

I am accordingly approving this lease as to legality and form, as is evidenced 
by my approval endorsed upon the lease and upon the duplicate and triplicate 
copies thereof, all of which are herewith enclose~. 

3162. 

Respectfully, 
}OHN W. BRICKER, 

Attorney General. 

LIBRARY-PUBLIC SCHOOL TEACHERS MAY BE APPOINTED TO 
BOARD OF LIBRARY TRUSTEES. 

SYLLABUS: 
1. School superintendents, principals of schools and teachers in the public 

schools may lawfully be appointed and serve as members of the board of library 
tmstees of the school district library in the district in which they are employed, as 
well as any other board of library trustees, provided they arc residents of the dis­
trict, and provided further, in so far as school district libraries are· concerned, they 
had not been members or officers of the board of education in which the library is 
located for one year pre·vimts to their election to said board of trustees. 

2. School superintendents, principals of schools and teachers in the public 
schools are not by reason thereof, officers of the board of education which employs 
them. 

CoLt.:MllUS, OHIO, September 6, 1934. 

HoN. PAUL A. T. NooN, Ohio State Library, Columbus, Ohio. 
DEAR SIR :-This will acknowledge the receii?t of your request for my opiniou 

which reads as follows: 

"You are respectfully requested to furnish this department your 
written opinion on the following: 

Acting in an advisory capacity to public libraries of Ohio this 
department has been asked in numerous instances whether or not, super­
intendents, principals and teachers of public schools are eligible to be 
appointed members of a board of public library trustees while serving in 
their respective positions as members of a school staff. 

Section 7636 of the General Code provides fo"r the eligibility and 
appointment of boards of library trustees of school district libraries 
by the Board of Education of such school district. It is provided that 
no one shall be eligible to membership on such library board who is or has 


