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in sectiop: 5654 would seem to be a tax for a specific improvement, because section 
5654 directs that the surplus of the proceeds of such special tax not used or needed 
for the purpose for which the tax was levied shall go into the sinking fund. In this 
view, the levy provided by setltion 6926 is a general levy rather than a special levy. 

It should be said, however, that the power of transfer relates only to funds which 
are either in the treasury or on the duplicate and in process of collection as the result 
of a levy under section 6926. In order that the proceeds of a direct tax levy may 
be used by the county in conjunction with state aid improvements, the auditor's cer­
tificate provided by section 5660 must first have been made (see section 1218 ras 
amended 108 0. L. 478); and under the provisions of section 5660 such certificate 
cannot be made until the tax funds are either in the treasury or have been levied and 
put on the duplicate and in process of collection. Therefore, as a prerequisite to the 
making of such certificate, not only must the funds be in the treasury or on the du­
plicate and in process of collection, but the order of transfer from the county road 
improvement fund to a fund for state aid in1provcrncnts must have been n1ade by the 
collltt of common pleas as directed by section 2296 et seq. 

In conformity with the foregoing ob~rvaiions, answer to your question is given 
as follows: . 

. Subject to the prior granting of an order of transfer by the common pleas court 
in accordance with stlctions 2296 et seq. G. C., county commissioners may devok to 
state aid improvement projects funds not otherwise appropriated, derived and to be 
derived from levies under section 6926 G. C. insofar and only insofar as the proc.·ed• 
of such levies are either in the county treasury or are to accrue to the treasury from 
levies which have been placed Otn the duplicate and are in process of collection; pro­
vided that the use stated may not be made of any part of such f'unds as may h;ave been 
(a) anticipated by bond issues; (b) directed by popular vote under section 6926-b 1 
G. C. to be put to certain u)!es; or (c) found neces,sary for the maintenance and repair 
fund purposes mentioned in section 6956-1 G. C. 

960. 

Respectfu1)y, 
JOHN G. PRICE, 

Attorney-General. 

CONSTITUTION OF OHIO-COST OF PUBLISHING PROPOSED AMEND­
MENTS GOVERNED BY SECTION 6251 G. C. 

1. Section 4 of the aat passed April 28, 1913 (103 0. L. 724), and designated as 
sect1{Jn 5123-4 o} the General Code, applied only to charges for publishing amendments 
to the .state con8titution which 1ure proposed by the 80th general assembly and submitted 
to the electors at the November, 1913, election, and not to proposed amendments generally. 

2. The costs of publishing proposed amendments to the stale constitution, other than 
those proposed by he 80th general assembly, should be paid by the secretary oj state at the 
rates prescribed by section 6251 a. c. 

CoLUllmus, Omo, January 23, 1920. 

HoN. HARVEY C. SMITH, Secretary of State, Columbus, Ohio. 
DEAR Sm:-Your letter of recent date making inquiry concerning the payment 

of bills incurred in publishing or advertisii:lg proposed amendments to the state con­
stitution, Was duly received, and, omittmg formal parts, reads as follows: 

"Constitutional amendments proposed by the general assembly of Ohio 
are required, under the provisons of section 1, article XVI of the co~titution 
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to be publi::>hed once a week for five consecutive weeks, preceding their sub­
mission to the electors of the state, in at least one newspaper in each county 
in the state, where a newspaper is published. This advertising has heen done 
and bill~ are now being presented for the payment of said service. 

I hereby ask your opnion as to whether I shall pay for such advertising 
of said amendments as provided in section 6251 of the General Code, amended 
part 1, 108 Ohio Laws, page 475, or whether the said advertising shall be paid 
fn accordance with the provision of an act known as house bill 679, passed 
April 28, 1913, page 724, 103 Ohio Laws, amended 106 Ohio Laws, page 479 
and again amendei:l part 1, 108 Ohio Laws at page 693." 

In my former opinion, No. 189, rendered to the supervisorof public printing under 
date of April10, 1919, it was held that the act passed April28 ,1913 (H. B.No. 679; Sees. 
5123-1 to 5123-5 G. C.; 103 0. L. 724), did not apply to proposed constitutional amend­
ments generally, nor to the publication of amendments proposed at all sessions of the 
gene~al assembly, b1~t only to those proposed by the 80th general assembly and sub­
mitted to the electors at the November, 1913, election. And it was further held 
in that opinion that the rate of payment fixed in section 4 of the act (section 5123-4) 
applied only to the cost of publishing the proposed amendments above referred to. 
In other words, the act of April 28, 1913, is not a permanent act, but temporary only, 
notwithstanding the fact that its several sections were given code numbers by a former 

o Attorney-General. 
The act passed May 27, 1915 (H. B. 722; 106 0. L. 479), and referred to in your 

letter, amended section 1 of the original act by designating and referring to it as sec­
tion 5123-1 G. C. The purpose and effect of the nmendment was to make the section 
one of a permanent character and applicable to proposed amendments generally, as 
well as to fix the time at which amendments should be submitted to the electors for 
adoption or rejection, and to impose certain duties on the judges and clerks of elec­
tion with respect to making returns of the votes cast for and against a proposed amend­
ment. ·The other provisions of the 01 iginal act relating to the publication of the pro­
posed amendments, and the payment of the costs of imblication, were not afiected. 

The Act of April 15, 1919 (amended S. B. 125; 108 0. L. 693), also referred to in 
your letter, again amended the same section, viz.: 5123-1 G. C., but in a respect not 
material to the p;resent inquiry, and by the same Act section C of the original act, 
viz., 5123-3 G. C.', was also amended so as to requiire a!) amendments to the consti­
tution pror;'osed by the general assembly to be published in at ~east one newspaper 
in each county of the state, but without any provision beih,g made therein for paying 
the costs of such puL!ication. 

It will thus be seen fi·om the foregoi!;lg review of thO> legislation on the subject, 
that the only special provi~ion with respect to the cost of publishing amendments to 
the constitution proposed by the general assembly was the provision contained in the 
original and temporary act of April 28, 1913, which, as a.Ifeady stated, applied only 
to amendments proposed by the 80th general assembly and submitted to the electors 
of the state at the November, 1913, election. 

Since the original act applied only to amendments proposed by the 80th general 
assembly and submitted to the electors at the November, 1913, election, and no speb'ial 
provision having been made in any ~ubllequent amendatory or other act for paying 
the costs of publishi~g proposed amendments generally, it must necessarily follow 
that the payment of such costs are governed by section 6251 G. C. (108 0. L. 475, 
476) which prescribes a schedule of rates that may be charged and paid for the publi­
cation of such advertisements, notices and proclamations as are required to he pub­
lished by a state officer. 

Respectfully, 
JOHN G. PRICE, 

Attorney-General. 


