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stated in the inquiry, to-wit, that of ge11cral street lighti11g unsupported by any 
reason for its necessity, and not such as is provided for by section 3440-1 
G. C. On the other hand, should the facts behind the question establish the 
fact that the real purpose of the proposed lighting system was to provide 
light for public gatherings, or should the township trustees, in this instance, 
find that the general welfare and safety of the village requires such light, it 
obviously would become apparent that in such an event the township trustees 
would be authorized under the provisions of section 3440-1 G. C. to provide 
such a lighting system as your communication indicates. 

It is thought to be apparent, therefore, that such sections as have been 
considered would not authorize the township trustees to contract for the 
lighting of the streets of the village of Wakeman, neither is it thought possible 
to indicate other sections of the General Code authorizing such an improve­
ment, excepting sections 3428 G. C. et seq. previously considered, and which 
expressly authorize and provide for the lighting of unincorporated areas of 
the township, by the procedure based upon the filing of the land or lot owners 
petition. 

Article X, Section 5, Ohio Constitution, provides: 

"No money shall be drawn from any county or township treasury 
except by authority of law." 

This principle of the constitution has been thoroughly incorporated into 
the statutory laws of Ohio, which generally provide that payments from any 
public treasury may only be made upon lawful authority. 

Upon such considerations, therefore, it is thought to be logically con­
cluded that the township trustees, in the instance indicated by your inquiry, 
are unauthorized to enter into the contract suggested, or to expend the gen­
eral funds of the township for such purposes, in any manner otherwise than 
is provided by sections 3428, et seq. of the General Code. 

2648. 

Respectfully, 
JoHN G. PRICE, 

Attorney-General. 

CORONER-AUTOPSY-FEE-WHERE PHYSICIAN ACTS AT INSTANCE 
OF CORONER IN CASES OF AUTOPSY-FEE. 

1. Under the provisions of section 2856-3 G. C., as enacted in 109 0. L., page 
544, where the coro11er holds an autopsy in a11y cozmf:J• in the slate he "shall receive 
a fee of $20.00 a11d for decomposed or infected bodies $40.00 to be paid from the 
county treasur.v in the same mamzer as other fees of the office." 

2. In cases where a11 autops)• is held by a physician acting at the i11sta11ce of 
the coroner, such physician is entitled to such fees as the county collllllissioners may 
allow him under the provisions of sectio11 2495 G. C. 

CoLUMBt:S, OHIO, December 2, 1921. 

RoN. GEORGE W. SHEPPARD, Prosewti11g Attonzey, Portsmouth, Ohio. 
DEAR SrR :-In your recent communication you request the opinion of this 

department upon the following questions: 
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"vVhat is the legal fee for a coroner of a county holding an 
autopsy? 

I note that certain fees are mentioned under section 2856-3 G. C. 
Do the fees under said section relate to counties having a population, 
according to the last federal census, of 100,000 or more, or does the 
fee apply to coroners of all the counties who are licensed physicians?" 

Section 2856-3 G. C., which was first passed in 109 0. L., page 544, provides: 

''In counties having a population according to the last federal cen­
sus of 100,000 or more, no person shall be eligible to the office of cor­
oner except a licensed physician of good standing in his profession. 
For his services in the performance of an autopsy under section 2856 
of the General Code, the coroner shall receive a fee of $20.00 and for 
decomposed or infected bodies $40.00 to be paid from the county treas­
ury in the same manner as other fees of the office." 

Obviously, the only question presented for construction in said section is 
whether or not the second sentence has a general application to all cases in 
which the coroner holds an autopsy, or whether this sentence refers to that 
class of coroners described in the first sentence of said section. This section 
was a part of an act the purpose of which, as indicated in the title thereto, 
was to supplement section 2856 G. C. Said section 2856 G. C. is a section of 
general application relating to the duties of all coroners, and the supplemental 
sections, under well known rules of statutory construction, are to be consid­
ered as a part of said original section. See Opinions of the Attorney General, 
1920, p. 415, and the authorities therein cited. 

In view of the foregoing the interpretation or said supplemental section 
does not necessarily require that the language therein be limited to the special 
counties mentioned in the first paragraph of said section. In other words, 
inasmuch as said section is a part of the original section 2856 G. C., to which 
it refers, the language in said section, which has a general application, may 
properly be so construed. Said supplemental section treats of two proposi­
tions--first, it prescribes certain requirements for those who fill the position 
of coroner in counties containing over 100,000, and second, it provides the fee 
that a coroner may receive for holding an autopsy. It would seem proper to 
consider in this connection the provisions of section 2495 G. C., which provides: 

"The county commissioners may allow a physician or surgeon mak­
ing a post mortem examination at the instance of the coroner or other 
officer such compensation as they deem proper." 

In analyzing this section it is clear that it only applies to those cases in 
which a physician holds an autopsy "at the instance" of the coroner. In other 
words, this section takes care of those cases ii1 which an autopsy is held by 
a physician other. than the coroner. 

In view of the foregoing it is the opinion of this department that: 

(1.) Under the provisions of section 2856-3 G. C., as enacted in 109 0. L., 
page 544, where the coroner holds an autopsy in any county in the state he 
"shall receive a fee of $20.00 and for decomposed or infected bodies $40.00 to be 
paid from the county treasury in the same manner as other fees of the office." 

(2.) In cases where an autopsy is held by a physician acting at the in-
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stance of the coroner, such physician is entitled to such fees as the county 
commissioners may allow him under the provisions of section 2495 G. C. 

. 2649. 

Respectfully, 
]OHN G. PRICE, 

Attorney-General . 

AUTOMOBILES-MANUFACTURER OR DEALER REQUIRED TO PAY 
TAX OF $20.00 FOR EACH PLACE OF BUSINESS IN OHIO-SEE SEC­
TION 6292 G. C. 

Under General Code section 6292 a manufacturer or dealer is required to pay a 
tax of twenty dollars for each place of business located within the state of Ohio. 

CoLUMBus, Oam, December 2, 1921. 

HoN. HARVEY C. SMITH, Secretary of State, Columbus, Ohio. 
DEAR SIR:-The registrar of automobiles has requested an opinion of this 

department on the following matter: 

"Please supply the automobile department with an op1mon cov­
ering the issuing of dealers' licenses to a manufacturing concern hav­
ing five distributing points in addition to their home office or factory. 

Section 6292 of the Ohio Code, says : 
'Each manufacturer or dealer shall pay or cause to be paid a tax 

of twenty dollars for each place of business in this state.' 
The International Harvester Co., Akron, Ohio, have branch offices 

in Columbus, Cleveland, Toledo, Springfield and Cincinnati, and in the 
past have secured but one dealer's license with 25 certified copies 
which have been apportioned to the various distributing places. They 
have made inquiry relative to their registration for 1922. In order that 
this department may be perfectly clear I am requesting that you spe­
cifically decide the International Harvester Company's privileges as a 
manufacturer." 

The portion of section 6292 G. C. to be considered is sufficiently quoted 
in your communication. The section is clear, and unambiguous. In Brewing Co. 
vs. Schultz, 96 0. S. 27, the court said: 

"* * * but when the language employed is clear, unambiguous, 
and free from doubt, it is the duty of the court to determine the 
meaning of that which the legislature did enact, and not what it may 
have intended to enact." 

Also Columbus vs. Board of Elections, 13 0. D. N. P. 452, the court said: 

"When the language of a statute is not only plain but admits of but 
one meaning, the task of interpretation cannot be said to arise." 

Each branch office is a place of business and the statute requires a tax 
of twenty dollars for each such place of business. You are therefore advised, 


