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that an act of Congress prohibiting the allowanl'c of additional pay or extra compensa~ 
tion to public officers had no appli('ation t<> the l'a.~e of two distinct offices, places or 
employments each of which had its own duties and compensation, where such offices, 
places or employments were legally held by the same person at the same time. 

For the reasons above stated it is my opinion that 
(I) The Controlling Board may not consent to the transfer of funds for the sole 

purpose of increasing an appropriation made by the General Assembly for a single 
salary. 

(2) Such board i~ not authorized to consent to the transfer of funds from one 
item t<> another until it is ~atisfied that the amount to be transferred is not needed for 
the purpose for which it was appropriated. 

(3) The Controlling Board is not authorized to approve the transfer of fund~ 
from Class "A-2 Wages-Per Diem Five l\'Iembers of" State Pharmacy Board suffi­
cient to enable the secretary of the State Pharmacy Board to draw a salary at the rate 
of four thousand five hundred dollars per annum for his services as secretary, the legis­
lature having appropriated four thotL~:md dollars only for such salary. 

688. 

Hespectfully, 
EDWARD C. TuuNER, 

Attorney Oeneml. 

BOYH' INDUHTRIAL SCHOOL-WHEN BOY OVER EIGHTEEN YEARS 
OLD MAY BE ADMITTED. 

SlTLLABUS: 

A boy over eighteen year8 of age may be admitted to the Hoys' Ind11strial School, when 
the juvenile court had duly committed him thereto 7JTior to his eighteenth birthday, 7JTOvided 
said order of commitment has not been rescinded or S11.~7Jended, req11iring f1trther order of 
commitment after the boy's eighteenth birthday. 

CoLmiBUS, OHIO, July (,i, 1927. 

Mu. A. l\1. BuESt:HEH, Su1Jetintcndent, The Boys' Ind11strial School, Lancaster, Ohio. 

DEAR SIR:-This will aeknowlcdge receipt of your letter of recent date which reads 
as follows; 

"Our attention has been called to an opmwn of the Attorney General 
i~sued February 5, 1925, No. 2201, ruling that girls over eighteen years of age 
'may be admitted to the Girl's Industrial School when the Juvenile Court, prior 
to her eighteenth birthday, has duly committed her thereto, providing the said 
order of commitment has not been reseinded or SIL~pended, requiring further 
order of commitment after said eighteenth birthday.' 

The Juvenile Court of Cuyahoga County now raises the question a~ to 
whether this ruling should not apply to this school also. 

We have not accepted boys at this institution beyond eighteen years of 
age regardless of the date of commitment, and I would like an opinion from you 
on this porn t.'' 

The opinion of this office to which you refer appears in the Opinions of the Attorney 
General, 1925, page 63, the syllabus of which reads: 
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"A girl over eighteen years of age may be admitted to the Girls' Industrial 
School, when the Juvenile Court, prior to her eighteenth birthday, has duly 
committed her thereto, provided said order of commitment has not been 
rescinded, or suspended, requiring further order of commitment after said 
eighteenth birthday." 

The following sections of the General Code so far as pertinent to your inquiry 
provide: 

"Sec. 1652. In case of a delinquent child * * * the judge may 
commit such child, if a boy, to a training school for boys * * *. In no 
case shall a child, committed to such institutions, be confined under such 
commitment after attaining the age of twenty-one years * * *." 

"Sec. 1653-1. The provisions of Section 1652 shall not apply to * * * 
the Boys' Industrial School, so far as the same allows the commitment of a 
child under ten years or over eighteen years of age to such institution. * * *" 
(Italics the writer's.) 

"Sec. 2084. Male youth, not over eighteen nor under ten years of age 
having normal mental and physical capacity for intellectual and industrial 
training may be committed to the Boys' Industrial School by the juvenile 
courts upon a finding of delinquency as designated by the laws for juve­
niles * * *." 
(Italics the writer's.) 

The statutes under consideration are to be interpreted by the aid of all the ordinary 
rules of construction of statutes with the cardinal object in view of ascertaining the 
intent of the legislature and in the interpretation thereof words in common use are to 
be construed in their natural, plain and ordinary signification. 

The language of these sections is plain and unambiguous and clearly prohibits 
the commitment of a boy, over eighteen years of age, to the Boys' Industrial School. 

The prohibition that is emphasized in these sections of the General Code has been 
discussed and construed in two former opinions of this department, the first of which 
appears in Vol. I, Opinions of the Attorney General, 1915, at page 621, the syllabus 
of which reads: 

"Juvenile court judge is without authority to commit youth over eighteen 
years of age to Boys' Industrial School, notwithstanding status of delin­
quency attached to youth prior to arriving at age of eighteen." 

Since the date of this opinion the legislature on April 29, 1921 (109 0. L. 523), 
amended Section 2084 to read as it now appears in the General Code, supra. The 
changes, however, in no wise affect the conclusions therein reached. 

The second opinion appears in Vol. II, Opinions of the Attorney General, 1917, 
page 1914, the syllabus of which reads: 

"A boy came into the custody of the juvenile court prior to his becom­
ing eighteen years of age and was placed on probation by the court upon certain 
conditions. After arriving at the age of eighteen he violated this probation. 
HELD, if the violation of probation in this case consisted of a violation of some 
rule of conduct imposed by the juvenile court upon this boy prior to his be­
coming eighteen years of age, the juvenile court can now deal with such boy 
in exactly the same manner as if he were still under eighteen years of age, except 
that the court is without authority to commit such boy to the Boys' In­
dustrial School. If, however, the violation of probation consisted of the 
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commiSsiOn of some offense against the state laws or local ordinances since 
such boy became eighteen years of age, the juvenile court has no jurisdiction 
in the punishment of such offense and the boy should be proceeded against 
in the same manner and in the same court as though he were an adult." 

An examination of the General Code discloses that there is nothing in the sections 
relating to the Boys' Industrial School or in the other statutes which prohibit the 
admission of boys who are over eighteen years of age to such institution. The prohibi­
tion therein is against the commitment by the juvenile court when the minor is over 
eighteen years and not against the admission of such a minor to the Boys' Industrial 
School. That is to say, there is no provision of law, statutory or otherwise, to the effect 
that a minor duly committed to the Boys' Industrial School prior to his eighteenth 
birthday shall not be received at the school after he becomes eighteen, even though 
as above pointed out the juvenile court can not commit a boy over eighteen years of 
age to such institution. 

In view of the foregoing and answering your question specifically, it is my opinion 
that the ruling made in Opinion No. 2201, Opinions of the Attorney General for 1925, 
page 63, applies equally to the Boys' Industrial School, and that a boy over eighteen 
years of age may be admitted to the Boys' Industrial School, when the juvenile court 
has duly committed him thereto prior to his eighteenth birthday, provided said order 
of commitment has not been rescinded or suspended, requiring further order of com­
mitment after the boy's eighteenth birthday. 

689. 

Respectfully, 
Eow ARD C. TuRNER, 

Attorney General. 

OFFICERS-COCRT BAILIFF AND DEPUTY SHERIFF OR COUNTY PRO­
BATION OFFICER OR BOTH ARE COMPATIBLE. 

SYLLABUS: 

A person acting under appointment as court bailiff may be appointed deputy sheriff 
or county probation o.fficer or both, and he may be paid the compensation fixed for each one 
of the positions protided it is physically possible for him e.fficiently to perform the service~ 
necessary to fill the ]JOsitions. 

CoLmmus, OHio, July 6, 1927. 

Hox. L. E. HARVEY, Prosecuting Attorney, Troy, Ohio. 

DEAR Sm:-1 have before me your request for my opinion reading in part as 
follows: 

"Mr. Blank was appointed Court Bailiff of the Common Pleas Court 
of Miami County, Ohio, and draws a salary as such from the County. 

Mr. Blank was also appointed deputy sheriff by the sheriff with the 
approval of the Judge of the Common Pleas Court. As deputy sheriff he has 
been given charge of the probation department of the County and all the 
prisoners who are placed on probation are put in his charge. For his ser­
vices in looking after the probationers he is to be given a ><alary of $500.00 or 
more in addition to his salary as Court Bailiff. 


