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for, it is believed that the power to act under that petition is merged in an election, 
and that before another election could be held in a case where a petition is necessary, 
it would require another petition to be regularly filed therefor. The last sentence of 
the section referred to is: "The result shall be determined by a majority vote of such 
electors." · 

However, a careful examination of Section 4735-1, General Code," discloses that it 
contains another provision, to-wit : 

" * * * or when such board, by a majority vote of the full mem­
bership thereof, shall decide to submit the question." 

Your letter apparently overlooks that feature of the section above referred to. 
In the case of the Board of Education of Hancock county vs. Boehm ·ct a!., 102 

0. S., 292, the court on page 303 used the following language: 

"Sections 4735-1 and 4735-2 are only effective to dissolve and transfer an 
entire existing district to another existing district upon the initiative of the 
electors of the district seeking dissolution and union with another district, 
or upon the insitiative of the board of such district seeking dissolution and 
union with another district. * * * " 

We therefore find in the above mentioned section two methods of procedure, one 
upon the authority of .a petition regularly filed, the other upon "a majority vote of 
the full membership" of the board itself. If either of those conditions obtains before 
the certificate of the clerk to the board of deputy state supervisors of elections is made, 
it is my opinion that an election thereafter following would be regularly held so far 
as the action of the board of education is concerned. 

Specifically answering your question, therefore, if you find that the board com­
plied with the latter provision mentioned in the section it would be a sufficient condi­
tion precedent on which to hold a valid election, and I find no statutory inhibition 
against holding a second election within the same year. 

173. 

Respectfully, 
EDWARD C. TURNER, 

Attorney General. 

DISAPPROVAL, OIL AND GAS LEASE BETWEEN STATE OF OHIO AXD 
RUTTER & HARTWELL, CERTAIN LAND LOCATED IN ROSS COUN'­
TY, OHIO. 

CoLU.Muus, OHio, ~1arch 11, 1927. 

HoN. JosEPH T. TRACY, Auditor of State, Columbus, Ohio. 
DEAR SIR :-Examination of an oil and gas lease between the State of Ohio and 

Rutter & Hartwell, covering 1760 acres of land located in Sections 35 and 36, south­
west quarter of Section 27, southeast quarter of Section 29 and the southeast quarter 
of Section 33 in Ross county, Ohio, reveals the following: 

(1) The lease recites that the same has been executed in triplicate. Only two 
copies of the lease have, however, been submitted to this office. 
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(2) The lca>e recites that the same has been executed under and in pursuance of 
an act oi the General _ \sscmhly of the State of Ohio amending Section 3209 of the 
General Code, passed February 16, 1914, and amended July 20, 1914 (105 0. L. 6). 
Since this lt!ase is made pursuant to Section 3209-1 of the General Code, and since 
')ection 3209, General Code, was repealed in 107 0. L. 357, I suggest that the lease re­
cite that it is inade in pursuance to Section 3209-1, General Code. 

(3) The seal of the .\uditor of State is missing. Section 3203-4, General Code, 
proyides that leases shall be signed by the Auditor of State, acting as the state surer­
Yisor of school and ministerial lands, and the seal of the auditor shall be affixed. 

(4) In the last sentence of the first paragraph ending on page 2, the words 
"offset walls" should probably read ''offset wells." In the first sentence of the third 
paragraph on page 3, T suggest that the word "may"' he inserted following the word 
''lessee," to read as follows: ''The lessee may at any time by paying to the lessor all 
amounts," etc. The last sentence in the first paragraph ending on page 4. with refer­
ence to the right oi the .-\uditor of State to enter upon the premises and eject the 
lessee and repossess the premises, is not quite clear. The phrase ''of the said lessor's 
former estate" appears to he incomplete. 

(5) The signature of the lessor and lessee are found on rage 4 of the lease and 
the acknowledgments of the lessor and lessee are found on page 5 of the lease. Since 
the lease is made up of separate sheets of paper fastened together by means of wire 
fasteners, the execution of the lease is improper, since it does mit comply with Section 
8510 of the General Code which requires that the acknowledgment be certified on the 
same sheet on which the instrument is written or printed. It is imperatiYe under this 
section that the signatures and acknowledgments appear on the same sheet. 

For the foregoing reasons the two copies of the lease aho,·e referred to are re­
turned to you without my approval noted thereon. 

174. 

l{espect fully, 
Enw ARD C. TuRNER, 

Attorney General. 

TU:\1EY CASE-DOES XOT AFFECT ELIGIBILITY OF JUSTICE OF THE 
PEACE AS EXAMINII\"G MAGISTRATE. 

SYLLABUS: 
Recent decisions of ['uited States Supreme Court does not affect jurisdiction or 

eligibility of justice of the peace as examining magistrate. 

CoLUMBUS, OHio, :\larch 11, 1927. 

Hox. JoHN \V. DuGAN, Prosecuting Attorney, New Lexington, Olzio. 

DEAR l\lR. DvG.\N :-In response to your request over the telephone, I beg to 
advise you that it is my opinion that the decision of the Supreme Court of the 
United States in the case of Ed. Tumey vs. the State of Ohio, No. 527 on the 
October term 1926 docket in no way affects the eligibility of a justice of the peace 
as an examining magistrate. In other words, the power of justices of the peace 
throughout the State of Ohio to bind accused persons over to the grand jury is in no 
way affected by said decision. 

I am departing from the rule of this office, in insisting that questions be sub-


