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county funds. In other words, the b0nd payment fund or the bond retirement fund 
must be deposited in the same manner as other county funds, as directed in Sections 
2i15 to 2745, General Code, of which group of sections Section 2737, General Code, a 
part of which is quotcci in your communication, is a part. Section 2737, General Code, 
specifically provides that all interest arising from the deposit of funds belonging spe­
cifically to the county shall be credited to the general fund of the county by the coun­
ty treasurer. 

The conclusions above reached apply to all sinking funds or bond payment or 
bond retirement funds established for the redemption or payment of all county bonds, 
regardless of whether such bonds are general bonds or are issued in anticipation of 
the collection of asseSsments under the sanitary sewer laws. 

Answering your questions specifically, it is my opinion that: 

1. Interest arising out of the investment of monies in the county sinking fund 
by the trustees of the sinking fund, under authority of Section 2976-21, General Code, 
should be placed in the county treasury and credited to said sinking fund. 

2. Interest earned on the deposit of monies in the county sinking fund, which 
have not been invested by the trustees of the sinking fund under authority of Section 
2976-21, General Code, should be credited to the general fund of the county, in ac­
cordance with Section 2737, General Code. 

3. Interest on the bond payment fund or bond retirement fund of a county 
should be credited to the general fund of the county in accordance with Section 
2737, General Code. 

1900. 

Respectfully, 
Enw ARD C. TuRNER, 

Attor11ey General. 

APPROVAL, FINAL RESOLUTIONS ON ROAD IMPROVEMENTS IN 
WILLIAMS COUNTY. 

CoLUMBUs, Omo, March 26, 1928. 

HaN. GEORGE F. SCHLESINGER, Director of Highways, Columbus, Ohio. 

1901. 

DISAPPROVAL, BONDS OF MONTGOMERY COUNTY-$57,000.00. 

CoLUMBUS, Omo, March 27, 1928. 

Re: Bonds of Montgomery County, $57,000.00. 

Industrial Commission of Ohio, Columbus, Ohio. 

GENTLEMEN :-I have examined the transcripts of the proceedings of the board 
of county commissioners and other officers of Montgomery County relative to ten 
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bond issues totalling the sum of $57,000.CO. Each of the transcripts shows that the 
bonds covered therein were advertised for sale one time on the 20th day of 
January, 1928, in two newspapers published in the City of Dayton. The sale was had on 
February 8, 1928. 

Section 2293-28, General Code, which was enacted by the 87th General Assembly 
as q part of The Uniform Bond Act and became effective on August 10, 1927, pro­
vides that bonds having a maturity of more than two years shall be sold to the 
highest bidder, after being advertised once a week for three consecutive weeks 
and on the same day of the week, the first advertisement being published at least 
twenty-one full days before the date of sale, in a newspaper having general circu­
lation in the county where the bonds are issued. 

As above stated, the bonds covered by the transcripts above referred to were 
not advertised for sale until January, 1928, which was after the effective date of 
The Uniform Bond Act and Section 2293-28, General Code, above referred to, and 
I am of the opinion that there having been no compliance with the provisions of that 
section the sale of said bonds was void. There are also other defects appearing 
in the transcripts, but in view of the above I am compelled to advise you not to 
purchase the above issues of bonds. 

1902. 

Respectfully, 
Eow ARD C. TuRNER, 

Attorney General. 

JUDGE OF CO:M:\ION PLEAS COURT-WHEN HE :\fAY RECEIVE PER 
DIE"M CO:\IPENSATION. 

SYLLABUS: 
A judge of the Court of Common Pleas may be paid a Per diem compensation 

in addition to his regular salary, only when, under the provisions of Section 1469, 
General Code, he has been assiglled by the Chief Justice, to aid ia disposillg of 
busi1zess in sonze other coztllfy than that in which lze resides. 

Cou:~rsus, Omo, March 27, 1928. 

HoN. C. E. :\foYER, Prosecuting Attorney, Sandusky, Ohio. 

DEAR Sm :-This will acknowledge receipt of your communication requesting 
my opinion, as follows : 

"The question has arisen in this county as to whether or not a common 
pleas judge, who exchanges benches for a few days, same being by agree­
ment of judges, but not assigned so to do by the Chief Justice of the 
Supreme Court, is entitled to per diem the same as if he had been assigned 
by the Chief Justice to hold court in another jurisdiction. I would appre­
ciate your opinion on this matter." 

The only provision of law which authorizes the payment of a per diem com­
pensation to common pleas judges, in addition to their regular salary, is that con­
tained in Section 2253, General Code (112 0. L. 345), which reads as follows: 


