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ture, possession or sale of intoxicating liquor for beverage purposes and the 
keeping of a place therein where intoxicating liquors are manufactured, sold, 
furnished, etc., for beverage purposes." 
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The ordinance in question would be a police regulation which would not be in con­
flict, but would be in entire harmony with the laws of the state. 

It is my opinion, therefore, that a municipal corporation may enact and enforce 
an ordinance providing for the seizure and sale of conveyances used in transporting 
intoxicating liquor, providing the provisions of said ordinance are not in conflict or 
inconsistent with the general laws of the state. 
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Respectfully, 
EDWARD C. TuRNER, 

Attorney General. 

OFFICES COMPATIBLE-MEMBER OF COUNTY BOARD OF EDUCATION 
AND VILLAGE BOARD OF EDUCATION. 

SYLLABUS: 
The office of member of a county board of education may be held by a member 

of a village board of education. 

CoLUMBUS, 0Hro, January 21, 1927. 

RoN. FRANK E. SLABAUGH, Prosecuti11g Attorney, Newark, Ohio. 
DEAR SrR :-I have your communication in which you inquire whether or not a 

member of a county board of education may at the same time be a member of the 
village board of educat'on of the village in which he resides. 

It is provided by General Code Section 4728 that: 

"Each county school district shall be under the supervision and control 
of a county board of education composed of five members, who shall be 
electors residing in the territory composing the county school district and 
who may or may not be members of local boards of education." 

By reason of the provisions of this statute, it is my opinion that one person may 
hold the office of member of the county board of education and at the same time be 
a member of the village board of education, providing he is an elector residing in the 
territory comprising the county school district. 

Respectfully, 
EDWARD c. TURNER, 

A ttomey Gcllcral. 


