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for the latter purpose is found in Section 9885, General Code, which relates to 
cases in which the title is in the society. 

From what has been said it is clear that the facts in your case are entirely 
different from those under consideration in the 1923 opinion. A careful study of 
said opinion indicates that if the then Attorney General had been considering 
facts similar to those you present, the opposite conclusion in all probability would 
have been reached. 

In view of the foregoing, it is my opinion that where the title to the grounds 
used by a county agricultural society is in the county, the society may not mort­
gage same either with or without the consent of the county commissioners for 
the purpose of paying pre-existing debts. 

It is believed a more specific answer to your inquiry is unnecessary. 

3206. 

Respectfully, 

GILBERT BETTMAN, 
Attorney General. 

APPROVAL, BONDS OF WEST LOVELAND RURAL NO. 7 SCHOOL DIS­
TRICT, HAMIL TON AND CLERllfONT COUNTIES, OHI0-$10,500.00. 

CoLUMBUS, OHIO, May 5, 1931. 

Retirement Board, Stale Teachers Retirement System, Columbus, Ohio. 

3207. 

OFFICES COMPATIBLE-CITY BOARD OF HEALTH MEMBER AND 
LABORER IN SCCH CITY'S WATERWORKS DEPARTMENT. 

SYLLABUS: 
A member of a municipal board of health may be employed by the city watet­

works department as a laborer. 

CoLUMBUS, OHIO, May 8, 1931. 

HoN. H. G. SouTHARD, Director of Health, Columbus, Ohio. 

DEAR SIR:-Your recent opinion request reads as follows: 

"In the city of Mansfield there is a member of the Board of Health 
who has served in this capacity for several years. In the past few weeks 
he has been employed by the City Water Works Department as a laborer. 
The question has been raised that this man could not serve as a member 
of the Board of Health and also as an employe of the \Vater \Norks 
Department. 


