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statute, it can only be properly concluded that a negative answer 
would be given your first question. * * * 

Answer to your third question may be briefly made in the negative, 
since it is belie\·ed that section 3092 G. C. as amended in 109 0. L., p. 
533, although slightly changed in other respects from the original 
section, still provides in chief for those cases arising wherein there 
is no children's home within the county, and consequently is not 
thought to be applicable to counties where such a home already 
exists." 

It is also obvious from a reading of Section 3092, General Code, referred 
to supra that the children's bureau, which is a private agency, would be in 
the same category as private families in this connection. I am in accord 
with both the conclusion and reasoning of this opinion. Moreover, my exami­
nation of the General Code fails to disclose any statutory authority for the 
county commissioners to pay the board of children that have been adjudged 
by the Juvenile Court as county dependents to a children's bureau which is 
a private agency, where a county children's home is provided in the county. 
It is fundamental that county commissioners have only those powers which 
are fixed by statute oi- are necessarily implied from the language of the statutes. 
State, ex rei., vs. Medical Board 107 0. S. 20; State, ex rei. Commissioners, 8 N. P. 
(N. S.) 281; Ireton vs. State, ex rei. 12 0. C. C. (N. S.) 202; Peter v~. Parkinso11 
83 0. S. 36. Such rule is stated by Matthias, ]. in the case of Eider vs. Smith, 103 
0. S. 369, 370, in the following language: 

''It has long been settled in this state that the board of county 
commissioners has such powers and jurisdiction and only such as 
are conferred by statute." 

Consequently, in specific answer to your inquiry, it is my opinion that 
in a county in which there is a County Children's Home, the county commis­
sioners have no authority to pay to the Children's Bureau, which is a private 
agency, the board of neglected and dependent children, who have been 
adjudged by the Juvenile Court as county dependents. 

3701. 

Respectfully, 
JoHN W. BRICKER, 

Attorney General. 

PUBLIC BUILDING-VOTE OF ELECTORS NECESSARY WHERE 
TOWNSHIP AND VILLAGE LOCATED THEREIN UNITE TO 
CONSTRUCT NEW BUILDING. 

SYLLABUS: 
A township and village located in such township cannot 1mite in the erection 

of a new Pltblic building without submitting the same to a vote of the electors of 
both subdivisions as required by Sections 3399, et seq., General Code, even thou_qh 
most of the material for said building is to be supplied from an old buildiug ~ohich 
it tr proposed to raze and which had bem co11structed jointly by such tM••nship! 
and village. 
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CoLuMnus, OHio, December 29, 193-1. 

HaN. C. G. L. YEARICK, Prosecuti11g Attomcy, Ne-wark, Ohio. 
DEAR SIR :-I acknowledge receipt of your communication which reads as 

follows: 

"A situation has arisen in this county, the legal aspects of which 
we have been requested to submit to your office for opinion. 

Some forty years ago the Village of Utica and Washington Town­
ship, in this county, jointly erected a building which was used as a 
township hall and city building. Through the passage of time, the 
building has so deteriorated that it is unsafe for use and has been 
vacant for more than a year. Plans have been drawn up and nego­
tiations started to put the building in condition for use. The plan is 
to raze the building and, using the same material, with the addition 
of a small amount of new material, erect, upon the same foundation, 
a building to be used jointly by the village and the township. The 
estimated cost is $6,000.00, $2,000.00 of which will he furnished by the 
township and $4,000.00 by the village. The township has sufficient 
money in the general fund to pay their portion and no additional tax 
levy is necessary. The major portion of the $6,000.00 will be used in 
the purchase of cement, plaster and in repairing the present heating 
plant, which will require some new parts. 

The question which has arisen is whether or not it is nece~sary 
to submit this proposition to the electors in accordance with Sections 
3399, et seq., and if not, whether the trustees may proceed under 
Section 3260, 3295 or 3395." 

Sections 3260, 3295 and 3395, General Code, read as follows: 

Section 3260. "The trustees shall fix the place of holding elec­
tions within their township, or of any election precinct thereof. For 
such purpose they may purchase or lease a house and suitable grounds, 
or by permanent lease or otherwise acquire a site, and erect thereon 
a house. If a majority of the electors of the township or a precinct 
thereof, voting at any general election, vote in favor thereof, the 
trustees may purchase a site and erect thereon a town hall for such 
township or precinct and levy a tax on the taxable property within 
such township or precinct to pay the cost thereof, which shall not 
exceed two thousand dollars. At least thirty days notice shall be 
given in at least five of the most public places in the township or 
precinct, that at such election a vote will he taken for or against a 
tax for such purchase." 

Section 3295. "The trustees of any township in addition to other 
powers conferred hy law shall have po..yer to purchase, appropriate, 
construct, enlarge, improve, rebuild, repair, furnish and equip a town­
ship hall, a township park, bridges and viaducts over streets, streams, 
railroads or other places where an overhead roadway or footway is 
necessary, and sites for any of the same." 

Section 3395. "If in a township, it is desired to build, remove, 
improve or enlarge a town hall, at a greater cost than is otherwise 
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authorized by law, the trustees may submit the question to the 
electors of the township, and shall cause the clerk to give notice 
thereof and of the estimated cost, by written notices, posted in not 
less than three public places within the township, at least ten days 
before election." 

It has been held in former opmwns of this office that under sections 
3295 and 3260, General Code, township trustees are authorized to expend from 
the general fund for the purpose of constructing a township hall, a sum not 
exceeding two thousand dollars without a vote of the electors, but if the 
cost exceeds two thousand dollars, then sections 3295, et seq., apply and 
it is necessary to s"ubmit the question to a vote of the ·electors, even if it is 
not necessary to levy a tax to pay the cost thereof. Annual Report of the 
Attorney General for 1911-1912, page 276; Opinions of the Attorney General 
for 1929, Volume I, page 517; Opinion No. 2404, dated March 24, 1934. These 
statutes, however, refer to township halls constructed, enlarged or improved 
by township trustees and do not apply to or authorize the construction, 
enlargement or improvement of a public building jointly by a township and 
a village. This authority and the manner of its exercise is provided for only 
by sections 3399, 3400, 3401 and 3402, General Code, which read as follows: 

Section 3399. "The electors of a township in which a village is 
situated, and the electors of such village may if both so determine, 
as hereinafter provided, unite in the enlargement, improvement or 
erection of a public building." 

Section 3400. "For such purpose an application shall be made to 
and filed with the trustees of the township, .signed by not less than 
twenty-five resident free-holders of such township, who are not resi­
dents of the village, and application shall also be made to and filed 
with the mayor of the village, signed by not less than twenty-five 
resident freeholders of the village." 

Section 3401. "At the next general township and municipal 
election after such applications have been so filed, the question as 
to whether or not a tax shall be levied upon all the property subject 
to taxation in such township and village for the enlargement, improve­
ment or erection of a public building, shall be submitted to the electors 
of such township and of such village. Ten days' notice that the 
question will be submitted to the electors, shall be given by the 
trustees of the township and the mayor of the village, in a newspaper 
of general circulation in such township and village, which notice shall 
state the maximum amount of money proposed to be used for such 
purpose, and the rate of tax proposed to be levied." 

Section 3402. "Two-thirds vote necessary. If at such election 
two-thirds of the electors of the township and of the village voting, 
vote in favor of such improvement, the trustees of such township 
and the council of the village shall jointly take such action as is necessary 
to carry out such improvement." 

There is no provision in these statutes requiring the submission to the 
electors of the village or township of the question of paying for the main­
tenance or repair of such a building, and the authority of the township and 
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village to join in its maintenance or repair would be necessarily implied 
from their power to construct it. However, what is proposed to be done in 
the case you present is more than a repair, even though it is expected to 
supply from the old building most of the material for the new building. This 
would certainly constitute either an improvement or an erection of a building. 
In my Opinion No. 2404, above referred to, I held that the installation of a 
new heating plant was an improvement rather than a repair of a township 
hall. I am of the view, therefore, that my opinion found in Opinions of the 
Attorney General for 1933, Volume III, page 1707, is dispositive of your 
question. The syllabus of this opinion reads as follows: 

"1. A township and village located in such township cannot unite 
in the erection of a public building without submitting the same to a 
vote· of the electors of both subdivisions. 

2. The only method by which the approval of such electors to 
such an improvement can be obtained, is by submitting to them the 
question as to whether or not a tax shall be levied on all the property 
subject to taxation in such township and village for such improvement. 

3. Upon the approval of the electors by the vote required by 
section 3402 of the General Code, the cost of said improvement may, 
if it is not necessary to levy an additional tax therefor, be paid out 
of the general funds of said subdivisions." 

I am therefore of the opinion that a township and village located in 
such township cannot unite in the erection of a new public building without 
submitting the same to a vote of the electors of both subdivisions as required 
by sections 3399, et seq., General Code, even though most of the material 
for said buildings is to be supplied from an old building which it is proposed 
to raze and which had been constructed jointly by such township and village. 

3702. 

Respectfully, 
}OHN W. BRICKER, 

Attorney General. 

APPROVAL, COPY OF WARRANTY DEED EXECUTED BY G. C. GRESS 
AND FLORENCE GRESS AND ENCUMBRANCE RECORD Rf:LA TING 
TO THE PROPOSED PURCHASE OF LAND IN COSHOCTON 
COUNTY BY THE MUSKINGU;vr WATERSHED CONSERVANCY 
DISTRICT. 

CoLUMBus, 0Hro, December 29, 1934. 

The Board of Directors of the llluskingum ~Vatershed Conservancy District, New 
Philadelphia, Ohio. 
GENTLEMEN:-You have submitted for my examination and approval a certifi­

cate of title, a copy of a warranty deed executed by one G. C. Gress and by 
Florence Gress, his wife, and contract encumbrance record No. 38, relating to the 
proposed purchase by the Muskingum Vvatershed Conservancy District of a tract 


