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COUNTY ROAD-WHERE COUNTY COMMISSIONERS LEVY TAX 
AGAINST PROPERTY OF A TOWNSHIP TO PAY THE TOWNSHIP'S 
SHARE AND IT IS IMPOSSIBLE TO l\1.AKE SUCH LEVY SUCH COST 
COULD NOT BE CONSIDERED AS AN ACCOUNT PAYABLE UNDER 
PROVISIONS OF HOUSE BILL NO. 527. 

SYLLABUS: 

b~ cases where the county commissioners are authorized under Sec. 6927 of the 
sidered as an account payable under the provisions of House Bill No. 527 and be ill­

General Code to lev-y a tax against the property of a township for the purpose of 
paying the township's share of the construction of a county road, and it' is impossible 
to make such a levy by reason of other preferred levies, such cost could not be con­
sidered as an account pa:yable under the provision of House Bill No. 527 and be in­
cluded in the deficit of such township. 

CoLUMBUS, OHIO, April I, 1926. 

Bureau of Inspection and Supervision of Public Offices, Columbus, Ohio. 
GENTLEMEN :-I am in receipt of your communication as follows: 

"Under House Bill No. 527, passed January 15th, 1926, provision is made 
for the funding of deficits in the various funds except the sinking funds of 
the townships. Under section 6927, General Code, the county commissioners 
are authorized to levy a tax against the property of the township for the pur­
pose of paying the township's share of the construction of a county road. In 
some instances it is impossible to levy a tax under this section sufficient to pay 
the township's share by reason of preferred tax levies for other purposes. 

Question : In such cases may the amount of the share of the township 
for the construction of a county road be considered as an account payable 
under the provisions of House Bill 527 and be included in the deficit of such 
township?" 

House Bill No. 527 provides for the refunding of deficiencies of taxing districts, 
and in the statement made to the Auditor of State provision is made for showing in 
detail the outstanding indebtedness of the several funds of said taxing district, whether 
represented by certificates of indebtedness, accounts payable or otherwise. Your 
question is whether there may be included under "accounts payable" the amount of 
the township's share for the construction of a county road for which the county com­
missioner• are authorized to levy a tax under section 6927. 

Section 6927 of the General Code provides as follows: 

"For the purpose of providing by taxation a fund for the payment of the 
proportion of the compensation, damages, costs and expenses of such im­
provement to be paid by the township or townships interested, in which such 
road may be in whole or part situated, the county commissioners are hereby 
authorized to levy a tax not exceeding three mills in any one year upon all the 
taxable property of such township or townships. Such levy shall be in addi­
tion to all other levies authorized by law for township purposes, and sub­
ject only to the limitation on the combined maximum rate for all taxes now 
in force." 
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Section 6929 of the General Code authorizes the county commissioners to issue 
bonds in anticipation of the collection of taxes under section 6921. The bonds author­
ized are county bonds and become general obligations of the county and the county 
commissioners must provide a tax levy for any deficiency in the payment or collection 
of any of the township taxes. 

In the event that a township has such sinking fund levies or other bonds which 
would preclude the county commissioners from levying the tax authorized under 
section 6927 of the General Code in any year, it is not believed that this would prevent 
the county commissioners from making such levy at any time when the tax duplicate 
would sustain the levy authorized under section 6927. As the township's share of cost 
and expense of ·such road is to be paid by a tax levy, which levy is in the future, it is 
not believed that such share of the costs and expense can be considered in the light 
of an accom~t payable for which credit must be given under House Bill No. 527. 

Of course the township's share of the cost and expense of such improvement 
could be paid primarily from the road funds of the township and in event that there 
are no funds available for such purpose the county commissioners are authorized to 
make the levy under section 6921 of the General Code. If this is a county project and 
if no funds are available for the payment of the township's share of such improve­
ment it is believed that such obligation is an account payable only in the method 
provided by section 6927 of the General Code and in that event there can be no deficit 
as contemphted under House Bill No. 527. 

You are therefore advised that in cases where the county commissioners are 
authorized under section 6927 of the General Code to levy a tax against the property 
of a township for the purpose of paying the township's share of the construction of 
a county road and it is impossible to make such a levy by reason of other preferred 
levies that such cost could not be considered as an account payable under the pro­
visions of House Bill No. 527 and be included in the deficit of such township. 
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Respectfully, 
c. c. CRABBE, 

Attomey General. 

APPROVAL, CONTRACT BETWEEN STATE OF OHIO AND VERNON 
REDDING AND ASSOCIATES, OF MANSFIELD, OHIO, FOR ARCHI­
TECTURAL SERVICES IN CONNECTION WITH REMODELING HOS­
PITAL AT OHIO STATE REFORMATORY, MANSFIELD, OHIO, AT 
EXPENDITURE OF $975.00. 

CoLUMBUS, OHIO, April 1, 1926. 

HoN. GEORGE F. ScHLESINGER, Director, Department of Highways a11d Public Works, 
Columbus, Ohio. 

DEAR SrR :-You have submitted for my approval a contract between the State 
of Ohio, acting by the Department of Highways and Public Works for and on be­
half of the Ohio State Reformatory, and Vernon Redding and Associates, of Mans­
field, Ohio. This contract covers architectural services in connection with remodel­
ing hospital at Ohio State Reformatory, Mansfield, Ohio, and calls for an expendi­
ture of $975.00. 


