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officer of the juvenile court. Where a probation officer is designated as county 
attendance officer, only his expenses as attendance officer is to be paid from 
the county board of education fund, which is disbursed by the county board 
of education. 

2. The compensation of a probation officer may be increased or decreased 
at any time by the appointing judge not to exceed the amounts appearing in 
section 1662 G. C., and such compensation is paid from the county treasury. 

2498. 

Respectfully, 
JoHN G. PRICE, 

Attorney-General. 

AUTOMOBILES-AMENDED SENATE BILL NO. 3 (109 0. L. 330)-SHER­
IFF OR CONSTABLE SELLING AUTOMOBILE UNDER COURT 
ORDER REQUIRED TO GIVE BILL OF SALE. 

Under the provisions of Amended Senate Bill No. 3 it is necessary for a sheriff 
or constable selling an automobile under court order to give a bill of sale. 

CoLUMBUS, OHIO, October 24, 1921. 

HoN. ARTHUR W. DoYLE, Prosecuting Attorney, Akron, Ohio. 
DEAR SIR :-Your letter of recent date received in which you request the 

opinion of this department as follows: 

"Will you please furnish this office with a ruling upon the follow­
ing question: 

Is the sheriff of the county, or a constable, required to give a bill 
of sale when he sells an automobile on order of the court?" 

Your attention is called to the following portions of Amended Senate 
Bill No.3: 

"The term 'bill oi sale' as used in this act shall mean the bill of 
sale or paper of conveyance issued by the corporation, partnership, 
association, or person, selling, giving away, transferring, conveying or 
passing title to a motor vehicle or 'used motor vehicle.' 

Section 2. It shall be unlawful to sell, convey, give away, transfer, 
exchange, receive, purchase or obtain any 'motor vehicle' or 'used 
motor vehicle' within this state, except in the manner and subject to 
the conditions hereinafter provided. 

* * * * * 
Section 5. Each corporation, partnership, association or person, in 

all sales, conveyances, transfers, gifts, exchanges of, or transactions in 
which title to a 'used motor vehicle' passes, shall execute in the pres­
ence of two witnesses a bill of sale, in duplicate, and deliver the same 
to the corporation, partnership, association or person purchasing, re­
ceiving or obtaining such 'used motor vehicle,' at or before such sale, 
conveyance, transfer, gift, exchange or passage of title; such bill of 
sale shall contain the name or names and residence or residences of 
each and every bona fide owner or owners of such used motor vehicle, 
beginning with the original or first purchaser of such used motor ve-
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hide from the manufacturer or importer, or the direct agent or agents 
of either, and a record of each subsequent transaction, involving such 
used motor vehicle, down to the last owner, owners, or transferee 
from whom the corporation, partnership, association or person selling, 
conveying, giving away or transferring derived title thereto; the resi­
dence or residences, so stated, shall be by city, village, township, 
county and state, together with the street and number or postoffice 
address, if any, of such former owner or owners, or, if there be no 
such addresses, then by such description, designation, or information 
as may reasonably fix the place or places, residence or residences, of 
such former owner or owners, or the place where he may be found, 
with his occupation and place of business or employment, if employed 
hy any other person or persons, and the name of such employer, and 
shall contain also the date and place and where the ownership of the 
said motor vehicle by the corporation, partnership, association or 
person selling, conveying, giving away or transferring the same began, 
and whether he, acquired title thereto by purchase from such last 
owner or owners, or in what manner such title was acquired, and a 
statement of any and all changes and alterations in the finish, design 
or appearance of the said used motor vehicle which had been made 
within the knowledge of the person making the statement. 

Section 6. Each buyer, purchaser, transferee or person receiving 
or obtaining a 'used motor vehicle' shall obtain from the owner, ven­
dor, or person conveying or transferring such 'used motor vehicle,' at 
or before such sale, transfer, conveyance or delivery, the bill of sale 
in duplicate, as provided for in section 5 of this act and verified as pro­
vided for in section 7 of this act." 
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From a reading of the above quotation, it is readily seen that no excep­
tions are made where title may transfer without the making of a bill of sale. 
In fact, it is definitely stated that a bill of sale shall be given and the pur­
chaser shall obtain a bill of sale. Further, section 11 provides that an auto­
mobile cannot be operated without a bill of sale being in the possession of the 
operator. 

From these considerations it is apparent that a bill of sale is necessary in 
all transfers and you are therefore advised that it is necessary that the sheriff 
or constable selling an automobile under order of court give a bill of sale to 
the purchaser thereof. 

Respectfully, 
]OHN G. PRICE, 

Attorney-General. 


