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not include writs of restitution, but that the court, independent of such section 
and by virtue of the usages of equity, had the authority to issue a writ of resti­
tution. 

It is never to be presumed that the legislature amends a statute by the 
language added thereto without intending a change of meaning to the extent of 
the language so added. The evident legislative purpo3e in the amendment of 
such section was to make it definitely appear that the legislative intent was to 
include a writ of restitution within the meaning of the term "execution" as that 
term is used in the procedural sections of the General Code. It is highly probable 
that the motivating cause for such amendment was the construction placed upon 
such section by the courts prior to the amendment. 

Section 11712, General Code, is contained in the same chapter of the Code 
as Sections 11653 and 11654, that is, the chapter with reference to execution. 1 
find no other provision of statute which limits or attempts to fix the elate of the 
return of execution other than that contained in Section 11712, General Code. 
It would therefore appear that the intent of the legislature was to authorize the 
sheriff to return the writ at any time after its execution within sixty days after 
its issuance. 

I am assuming, for the purposes of this opinion, that the court, in the issuance 
of a writ of restitution, has not fixed a date for its return. I am not herein con­
sidering, and express no opinion on the question as to whether the court has the 
jurisdiction to fix an earlier date for the return of the writ than the sixty clay 
period nor do I express any opinion as to whether the court of common pleas 
has the authority to compel the sheriff to return the writ at an earlier date. than 
sixty days after its date. 

Specifically answering your inquiry, it is my opinion that: 
(1) A writ of restitution for the possession of real estate sold at an execu­

tion sale is an execution, within the meaning of Sections 11653 and 11654 of the 
General Code. 

(2) When a writ of restitution has been issued to the sheriff for the resti­
tution of possession of real estate sold in execution sale, there is no statute re­
quiring the sheriff to return such writ prior to sixty days after its date. 

1039. 

Respectfully, 
JoHN -vv. BRrcKER, 

Attorney General. 

STATE EDUCATIONAL EQUALIZATION FUND-BOARD OF EDUCA­
TION MAY PARTICIPATE AND LEVY TAX OUTSIDE FIFTEEN­
MILL LIMITATION PURSUANT TO VOTE OF ELECTORS BEYOND 
TIME SPECIFIED IN INITIAL RESOLUTION TO SUBMIT QUES­
TION TO ELECTORS. 

SYLLABUS: 
A board of education may continue to participate in the state educational equal­

ization fund and levy a tax outside of the fifteen mill limitation pursuant to vote 
of the electors as provided by Section 5625-!Sa, General Code, as enacted by the 
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89th General Assembly, beyond the time specified in the initial re.soltttion to submit 
the question to the electors. 

CoLUMBUS, Omo, July 17, 1933. 

RoN. LEo Ivi. WINGET, Prosewting Attorney, Sidney, Ohio. 
DEAR SIR:-This is to acknowledge receipt of your request for my opmwn 

as to whether or not a board of education can continue to participate in the state 
educational equalization fund and levy a tax outside of the fifteen mill limitation 
pursuant to vote of the electors as provided by Section 5625-18a, General Code, 
as enacted by the 89th General Assembly, without being limited as to such par­
ticipation and tax levy to the specific number of years provided in the initial reso· 
lution to submit the question to the electors. 

An examination of the pertinent provisions of the General Code discloses no 
express authority to fix any definite number of years for such participation in 
the preliminary resolution to submit the question under Section 5625-18a, General 
Code. The form of ballot to be submitted under the provisions of this last men­
tioned section may not contain any limitation as to the number of years during 
which a board of education shall so participate and levy the tax therein provided. 
As stated in my opinion No. 962 with respect to this matter: 

"The provisions of this section with respect to the form of ballot 
are mandatory. The exact form is set forth therein in quotation marks 
and it is therefore my view that a form of ballot which would set forth 
the period of participation in the state educational equalization fund and 
the period during which the tax outside the fifteen mill limitation shall 
be levied would be contrary to the provisions of Section 5625-18a, supra. 
In providing the exact form of ballot which shall be used the legislature 
apparently did not desire that the board of education should be limited 
by the electors as to the period during which the district may participate." 

Specifically answering your inquiry, it is my opinion that a board of educa­
tion may continue to participate in the state educational equalization fund and 
levy a tax outside of the fifteen mill limitation pursuant to vote of the electors 
·as provided by Section 5625-18a, General Code, as enacted by the 89th General 
Assembly, beyond the time specified in the initial resolution to submit the question 
to the electors. 

Respectfully, 
]OHN W. BRICKER, 

Attorney General. 


