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. this levy, the conservancy district is in a position of having incurred indebtedness 
to pay the cost of expenses incurred to carry the work up to the point of levying 
assessments and issuing bonds in excess of the proceeds of the preliminary levy. 
I have little hesitancy in concluding that such an indebtedness to the county would 
be held by the courts to be a valid indebtedness payable from the proceeds of 
the sale of bonds. If, then, such an indebtedness may be incurred to the county, 
I think it is rather ir1congruous to say that it may not be incurred by borrowing 
money from some other creditor, particularly in view of the broad language of 
Section 6828-44, supra, and the express language of Section 6828-42, recognizing 
that the cost of preparing the official plan, which necessarily incli.Hics the cost 
of preparing any revision thereof, may be paid out of the bond fund. 

It should be noted that power to borrow money which is to be subsequently 
paid from the proceeds of bonds in anticipation of the collection of special as­
sessments subsequently to be levied is not without J'recedcnt in Ohio. Section 
2293-24 provides that subdivisions may borrow money and issut; notes in anticipa­
tion of the levy of special assessments or of the issuance of bonds. Section 2293-
25 of the Uniform Bond Act provides that when notes arc issued in anticipation 
of the issuance of general tax bonds, as distinguished from special assessment 
bonds, then the resolution or ordinance providing for the issuance of such notes, 
must provide for the levy of a tax during the year or years while such notes 
run not less than that which would have been levied if bonds had been issued 
without the prior issuance of such notes. In the case of notes when special as­
sessments arc levied, however, provision need not be made for the levy of 
such tax. 

It is accordingly my opinion in specific answer to your inquiry that warrants 
issued by a board of directors of a conservancy district under Section 6828-44, 
General Code, need not necessarily be issued in anticipation of the three-tenths 
of a mill levy provided in Section 6828-43, and in case the proceeds of such levy 
have been previously expended, such board is not precluded by the Conservancy 
Act from borrowing money under this section prior to the issuance of bonds to 
the extent that funds arc needed to carry out the purposes of the conservancy 
district. 
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Respectfully, 

GILBERT DETTMAN, 

Attorney General. 
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