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(1) The compensation of county commissioners for services on improvements 
undertaken in conformity with the New Ditch Code (sections 6442, et seq. 108 0. L. 
926) is to be paid in accordance with section 57 of said code, even though the commis­
sioners may have taken office before said code became effective. 

(2) The compensation of county commissioners, and the fees of clerks of courts 
for services in ditch matters under said New Ditch Code, are to be treated as part of 
the cost of the improvement, are to be paid out of the general ditch improvement fund, 
and are to be included in the assessment against affected lands. 

998. 

Respectfully, 
JoHN G. PruCE, 

Attorney-General. 

INHERITANCE TAX LAW-WORDS "BROTHER" AND "SISTER" IN PAR­
AGRAPH 3 OF SECTION 5334 G. C. INCLUDE HALF-BROTHERS AND 
HALF -SISTERS. 

The words "brother" and "sister" as found in paragraph 3 oj section 5334 of the 
General Code (the inheritance tax law) include half-brothers and half-sisters. 

CoLUMBus, Omo, February 10, 1920. 

Tax Commission oJ Ohio, Columbus, Ohio. 
GENTLEMEN:-Receipt is acknowledged of your letter of January 26th requesting 

the opinion of this department on the question as to whether or not the words "brother" 
and "sister," as found in paragraph 3 of section 5334 of the General Code (the in­
heritance tax law), include half-brothers and half-sisters. 

The part of the law to which you refer is that defining the classes of successions 
for the pUIJlOSes of the exemption. It is in full as follows: 

·. 3. When the property passes to or for the use of a brother, or sister, 
niece, nephew, the wife or widow of a son, the husband of a daughter of the 
decedent, or to any child to whom the decedent, for not less than ten years 
prior to the succession stood in the mutually acknowledged relation of a parent, 
the exemption shall be five hundred dollars." 

It might lie pertment to quote the entire section, but it is believed sufficient to 
remark that nowhere in that section nor in the entire law is any mention made of a 
distinction between telatives of the whole blood and relatives of the half blood. 

The inheritance tax laws of other states contain similar provisions but, curiously 
enough, no authority seems to be available upon the precise question. 

However, in a remote sense at least the inheritance tax law is in pari materia with 
the statutes of descent and distribution. In the latter sections, quotation of which 
may be omitted, we find use made of the te~ms "brothers and sisters of the intestate 
who are of the blood of the ancestor from whom the estate came." (Sec. 8573); "broth­
ers and sisters of such ancestors" (Sec. 8573); "brothers and sisters of the half-blood 
of the intestate * * * though such brothers and sisters are not of the blood of the an­
cestor from whom the estate cante" (Sec. 8573); "half-brothers and sisters of the in­
testate" (Sec. 8573); "brothers or sisters of the intestate of the whole blood" (Sec. 
8574); "brothers and sisters of the half-blood" (Sec. 8574); "brothers and sisters of 
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any such husband or wife" (Sec. 8576); "brothers and sisters of such intestate" (Sec. 
8577); "brothers and sisters of such deceased husband or wife" (Sec. 8577). 

It would seem to be clear even at a glance that in the above named sections the 
phrase "brothers and sisters," when not qualified, includes brothers and sisters of the 
half-b!ood as well as those of the whole blood. In other words, though for certain pur­
poses the general assembly has chosen to discriminate between the whole blood and 
the half-blood, yet this discrimination is always effected by means of qualifying the 
words "brothers and sisters" by the addition of other words. Hence, the conclusion 
seems reasonable that in dealing with inheritance the legislature has used the simple 
words "brother and sister" to include both the half-blood and the whole blood. 
This has been the judicial interpretation of these sections. 

Cliver vs. Sanders, 8 0. S. 502; 
White vs. White, 19 0. S. 531; 
Stockton vs. Frazier, 81 0. S. 227. 

The syllabus in the last cited case is as follows: 

"The half-brothers and half-sisters of the ancestor are included in the 
words, 'brothers and sisters of such ancestors,' in the fifth subdivision of Sec­
tion 4158, Revised Statutes, prescribing the order of descent of ancestral 
real estate." 

The opinion of Judge Summers in the case contains an interesting commentary 
upon the philosophical justification (or lack of it) for making any disti'n)ction between 
the half-blood and the whole blood (see pp. 236 et seq.). 

Lexicographic definitions are as follows: 

"Brother": 
"a male person who has the same father and mother with another 
person, or who has one OJ them." 

(Webster). 
"a male person having the same parent or parents as another or others." 

(Standard Dictionary.) 

These definitions, which purport to state the natural meaning of such terms, have 
been followed under statutes of descent and distribution in 

Anderson vs. Bell, 140 Ind. 375; 29 L. R. A. 541; 
State vs. Guiton, 51 La. Ann. 155; 
Lynch vs. Lynch, 132 Cal. 214; 
Gardner vs. Collins, 27 0. S. 58; 
Sheffield vs. Lovering, 12 Mass. 490; 
Rowley vs. Stray, 32 Mich. 70; 
Clay vs. Cousins, 17 Ky., 75; 
Marlow vs. King, 17 Texas, 177. 

A contrary result was reached und~r Johnson's definition in Lawson vs. Per­
driaux, 1 McCord, 456. 

It is supposed that a careful examination would disclose an expansion of the usage 
with respect to these terms. It is quite possible that the term "brother" or "sister" 
may have been originally used in the restricted sen~e; but it is clear from the foregoing 
authorities that, at least in America, present usage of these terms, unqualified, imports 
the broader and more liberal meaning. 
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For these reasons, it is the opinion of this department that the words "brother" 
and "sister" as found in paragraph 3 of section 5334 of the General Code include half­
brothers and half-sisters. 

999. 

Respectfully, 
JoHN G. PRicE, 

Attorney-General. 

DRY CLEANING ESTABLISHMENT-WHERE PERMIT EXTENDS UNTIL 
FIRST DAY OF JANUARY NEXT AFTER DATE OF ITS ISSUE--HOLDER 
OF PERMIT HAS NO AUTHORITY TO CONDUCT BUSINESS IN AN­
OTHER BUILDING-RENEWED PERMIT DISCUS.SED. 

1. A permit to use a building or establishment for dry cleaning or dry dyeing, issued 
under section 4 oj the act of April14, 1919 (108 0. L. 306; section 843-22 G. C.), extends 
until the first day of January next after the date oj its issue, unless renewed under authority 
of section 5 of the act (section 843-23 G. C.). 

2. The mere fact that the holder of a permit intends at some juture time to remove . 
his business to another location, will not excuse him from having his permit renewed under 
section 5 of the act (section 843-22 G. C.), in case he desires to continue in business at his 
present location ajter the expiration of his permit. 

3. A permit issued under section 4 oj the act (section 843-22 G. C.) to conduct a dry 
cleaning qr dry dyeing business in a certain building or establishmr;nt, confers no authority 
upon the 1wlder to. conduct his business in another building or establishment. 

CoLUMBUS, Omo, February 20, 1920. 

HoN. WILLIAM J. LEONARD, State Fire Marshal, Columbus, Ohio. 
DEAR Sm:-Your letter of recent date propounding certain questions ariSmg 

under the act passed April14, 1919, (108 0. L. B06, Part 1), which provides for the in­
. spection of dry cleaning and dry dyeing buildings and establishments, was duly received. 

The provisions of the act in so far as they are necessary to a proper determination 
of your questions will be briefly referred to. 

Section 2 of the act (section 843-20 G. C.) provides that: 

. "No building or establishment shall be used for the business of dry clean­
ing or dry dyeing * * *,until an application for permission to do so shall 
have been filed with and approved by the state fire marshal of the state of 
Ohio," etc. 

By section 3 of the act (!iection 843-21 G. C.) an applicant for a permit is required 
to pay to the state fire marshal a filing and inspection fee of $10.00. 

By section 4 of the act (section 843-22 G. C.) it is provided that when an appli­
ca tidn for a permit is filed and the fee p'aid, the state fire marshal, his deputies or as­

, sistants 

"shall make an insftection of such building, buiidUJ:gs or establishments, and 
if the same conforms to the requirements of law and,rules whi~h may be pTe­
scribed by the state fire marshal for such places, then the state fire marshal 
shall issue a permit to the applicant for the conduct of such business, which 


