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333. 

APPROVAL·, NOTES OF A:MES-BERN RURAL SCHOOL DISTRICT, ATH­
ENS COUNTY, OHI0-$16,139.00. 

COLUMBUS, Omo, March 22, 1933. 

Retirement Board, State Teachers Retirement System, Columbus; Ohio. 

334. 

APPROVAL, NOTES OF BARLOW RURAL SCHOOL DISTRICT, WASH­
INGTON COUNTY, OHI0-$6,029.00. 

CoLUMBUS, OHIO, March 22, 1933. 

Retirement Board, State Teachers Retirement System, Columbus, Ohio. 

335. 

APPROVAL, NOTES OF STOKES TOWNSHIP RURAL SCHOOL DIS­
TRICT, LOGAN COUNTY, OHI0-$13,642.00. 

CoLUMBUS, OHIO, March 22, 1933. 

Retirement Board, State Teachers Retirement System, Columbus, Ohio. 

336. 

BASTARDY PROCEEDINGS-JUVENILE COURT MAY CALL JURY 
WHEN. 

SYLLABUS: 
Juvenile coitrts may call a jury for the Pttrpose of hearing several different 

bastardy cases, providing the cases are so far advanced as to enable the court to 
determine the necessity for a jury in each case. 

CoLUMBus, Omo, March 23, 1933. 

RoN. DwiGHT CusiCK, Prosecuting Attorney, New Lexington, Ohio. 
DEAR SIR:-This will acknowledge receipt of your letter of recent date m 

which you request an opinion as to the following: 

"May the probate court, where he has several bastardy cases, try 
all of said cases with one jury or must a separate jury be drawn for each 
case?" 
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Probate courts are without jurisdiction in bastardy cases and it is therefore 
presumed that you refer to a probate judg!'! who has been selected to act as 
juvenile judge under favor of Section 1639, General Code. If such is the case, 
the probate judge so selected, when acting as juvenile judge, has jurisdiction to 
hear bastardy cases under favor of Section 12115, General Code. 

Section 12122 of the General Code provides in part: 

"When, before the court to which he is recognized to appear, the 
accused pleads not guilty of the charge, or, having been recognized, fails 
to appear, the court shall order the issue to be tried by a jury. * * * *." 

Section 1641, General Code, provides for the records, journals and dockets 
to be kept by juvenile courts and is as follows: 

"The clerk of the court of (or) the judge exerc1smg the jurisdic­
tion shall keep an appearance docket and a journal, in the former of 
which shall be entered the style of the case and a minute of each pro­
ceeding and in the latter of which shall be entered all orders, judgments 
and findings of the court." 

The court, in The Children's Home of Marion County, et al. vs. Fetter, et al., 
90 0. S. 110, held in the second branch of the syllabus: 

"The probate courts of this state acting as juvenile courts under the 
provisions of Section 1639 et seq., General Code, are courts of record 

*********" 

It would therefore appear that juvenile courts, which jurisdiction has been 
conferred upon the probate court of the county, are courts of record and the 
drawing of a jury in such court would therefore be done in the manner provided 
for the drawing of juries in courts of record. Section 11419-28 reads as follows: 

"At any time, during the term of a court of record the court may 
order an additional number of jurors to be drawn by the commissioners 
for the term, or for part of a term, at which the order is made, or for 
immediate service in a particular case. The order shall specify the 
number to be drawn, and the time of drawing. The drawing may be 
made either in open court, under the direction of the judge, or in the 
ordinary manner prescribed in this act, except that notice of the drawing 
is not required to be given, provided that the required officers are present. 
The sheriff shall forthwith notify the jurors so drawn, in the same manner 
as other jurors are notified, to attend the term, or part of a term, at the 
time specified in the order, and make due and proper return of the 
venires with his service thereon. Such return shall be presumptive evi­
dence of the fact of such service. 

The provisions of the last two preceding sections apply to the notifi­
cation of jurors drawn under this section." 

It would therefore appear that a juvenile court which has several cases in 
said court so far advanced as to be able to determine the necessity of the draw­
ing of a jury to hear the several cases, may provide for the drawing of one jury 
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to hear the several cases as provided by Section 11419-28, the jury being drawn 
for the several cases or for a definite time covering such time as will enable 
the jury to hear the several cases. The time for the hearing would need be ar­
ranged so as not to require the continuous sitting of the jury for longer than 
three weeks as provided by Section 11419-43, General Code. 

Respectfully, 
]OHN W. BRICKER, 

A ltorney General. 

337. 

SPECIAL ASSESSMENTS-CERTIFIED TO COUNTY AUDITOR BY 
CLERK OF MUNICIPAL COUNCIL-ENTIRE NUMBER OF ASSESS­
MENTS AND AMOUNT CERTIFIED AT ONE TIME. 

SYLLABUS: 
When special assessments ha·ue been le·vied by a municipality, payable in in­

stallments, and bonds, notes or certificates of indebtedness isstted in anticipation of 
the collection thereof, under the prm1isions of Section 3892, General Code, the clerk 
of council shall, on or before the second Monday in September each year, certify 
to the county auditor the entire assessments, stating the amounts of the installments 
and the years within which said installments are payable. 

CoLUMBUS, OHio, March 23, 1933. 

HoN. FRED W. EvERETT, }R., Prosecuting Attorney, Jackson, Ohio. 
DEAR SrR :-Your letter of recent date is as follows: 

"I would like to submit the following question for your consideration 
and decision: 

Under Section 3892 of the General Code where it says 'the clerk 
of the council, on or before the second Monday in September, each year, 
shall certify such assessment to the county auditor,' etc., is it necessary 
for the clerk of the council to make said certification each year or will 
one certification place the duty and obligation on the county treasurer 
to collect all of said assessment? 

The words 'each year' following September are rather hard to con­
strue as to whether they refer to the installments of the assessment or 
whether they refer to the total assessment, but inasmuch as the statute 
says assessment instead of assessments, I believe that one certification 
by the clerk of the council is sufficient, but I would like to have your 
decision in _the matter. 

The city of W. certified certain street assessments to the county 
auditor in 1924 and the treasurer has been coiJecting those assessments 
up until the present time, but refused to collect same during the past 
tax collection period." 

Section 3892, Generai Code, provides as follows: 

"When any special assessment is made, has been confirmed by coun­
cil, and bonds, notes or certificates of indebtedness of the corporation 
are issued in anticipation of the collection thereof, the clerk of the 


