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Therefore, in answer to your last question, by virtue of Section 4356,
supra, the village council is required to provide by ordinance the method
by which the board of park trustees is appointed, and also the method by
which vacancies arising during an unexpired term are filled, however, in
the event that the village council fails to provide for the filling of va-
cancies for an unexpired term, such vacancies are filled by the mayor as
provided for in Section 4252, supra.

Respectfully,
TromAs J. HERBERT,
Attorney General.

467.

INSURANCE—CASUALTY COMPANY—--FOREIGN STATE—
LICENSED TO OPERATE IN OHIO—ACCIDENTS—WHERE
POLICY PROVIDES IT SHALL NOT BE IN FORCE IF AS-
SURED HAS THREE OR MORE WORKMEN OR OPERA-
TIVES REGULARLY EMPLOYED, ETC.—SUCH COMPANY
MAY ISSUE VALID CONTRACT OF INSURANCE~-SEC-
TIONS 1465-61, 1465-101 G. C.

SYLLABUS:

A casualty insurance company of another state licensed to do in-
surance business in Ohio wmay issue in this state a valid contract of in-
surance to cover claims on account of accidents occurring to employes
of the assured while employed in conmection with the ownership, main-
tenance or use of the premises described in the policy if such company is
authorized by its articles of incorporation to issue such a policy and if
such policy contains a provision that it shall not be in force if the as-
sured shall have in service three or more workmen or operatives regularly
employed in the same business or in or about the same establishment.

CorLumsus, OHIo, April 25, 1939.

Hon. Joun A. Lroyp, Superintendent of Insurance, State House Annex,
Columbus, Ohio.

Deaxr Sir: I have your request of recent date for my opinion, which
reads as follows:

“May a casualty insurance company of another state, which
is authorized to write workmen’s compensation insurance under
its Articles of Incorporation in its home state, and licensed to do
insurance business in Ohio, issue in this state a valid contract
which would cover claims on account of accidents occurring to
employees of the assured while employed in connection with the
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ownership, maintenance, or use of the premises described in the
policy, if the policy provides that it shall not be in force if the
assured shall have in service in the State of Ohio three or more
workmen or operatives?

We would like to know whether G. C. 1465-101, or any
other Section of the General Code of Ohio prohibits licensed in-
surance companies from writing the coverage described above,
and whether such agreements are void under that Section.”

Section 1465-101, General Code, to which you refer in your letter
reads as follows:

“All contracts and agreements shall be absolutely void and
of no effect which undertake to indemnify or insure an employer
against loss or liability for the payment of compensation to
workmen or their dependents, for death, injury or occupational
disease occasioned in the course of such workmen’s employment,
or which provide that the insurer shall pay such compensation,
or which indemnify the employer against damages when the in-
jury, disease or death arises from the failure to comply with any
lawful requirement for the protection of the lives, health and
safety of employes, or when the same is occasioned by the wilful
act of the employer or any of his officers or agents, or by which
it is agreed that the insurer shall pay any such damages. No
license or authority to enter into any such agreements or issue
any such policies of insurance shall be granted or issued by any
public authority in this state. Provided that any corporation
organized under the laws of this state to transact liability in-
surance as defined in paragraph 2 of section 9607-2 or as defined
in paragraph 2 of section 9510 of the General Code may by
amendment of its articles of incorporation or by original articles
of incorporation, provide therein for the authority and purpose
to make insurance in states, territories, districts and counties,
other than the state of Ohio indemnifying employers against loss
or liability for payment of compensation to workmen and em-
ployes and their dependents for death, injury or occupational
disease occasioned.in the course of employment and to insure and
indemnify employers against loss, expense and liability by risk of
bodily injury or death by accident, disability, sickness or disease
suffered by workmen and employes for which the employer may
be liable or has assumed liability.”

This section is not regarded as declaring the public policy of this
state, but is considered as being designed merely to effect a state monopoly
in this class of insurance. In American Mutual Liability Insurance Com-
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pany v. United States Electrical Tool Company, 55 O. App., 107, it was
said by Ross, P. J.:

“The obvious purpose of this legislation is to create in Ohio
a monopoly in the state to write the insurance involved. Can
it be said that the Legislature of Ohio would definitely authorize
corporations created by it to do outside of the state of Ohio a
thing which the state considered to be against its public policy?
If so, the effect of such a position is to say to an Ohio corpora-
tion, you may do outside of Ohio what we consider reprehensible
and we will incorporate you for that purpose.

To us it seems such a position on the part of the state would
be entirely illogical.”

The provisions of Section 1465-101, supra, are definite and explicit
and standing alone might very well justify the conclusion that insurance
of the class mentioned in your communication is forbidden thereby.
However, the meaning of the term “workman” as used in said section is
limited by Section 1465-61, General Code, the pertinent parts of which
I quote as follows: :

“The term ‘employee,” ‘workman’ and ‘operative’ as used
in this act shall be construed to mean:
* ok % x Kk * * ok *

2. Every person in the service of any person, firm or pri-
vate corporation, including any public service corporation, em-
ploying three or more workmen or operatives regularly in the
same business, or in or about the same establishment under any
contract of hire, express or implied, oral or written, including
aliens and minors, but not including any person whose employ-
ment is but casual and not in the usual course of trade, business,

profession or occupation of his employer.
* k% * K % * &

This section is part of the Workmen’s Compensation Act as is Sec-
tion 1465-101, supra. The meaning of the word “workman” as used in
Section 1465-101, supra, must be determined pursuant to the definition
set forth in Section 1465-61, supra, and by the express provisions thereof
a person is a workman within the meaning of the act only when the em-
ployer has three or more employes regularly employed in the same busi-
ness or in or about the same establishment, etc.

I am not unmindful of the fact that Sections 1465-61, supra, and
1465-101, supra, in their present form differ materially from the original
sections of the act bearing such numbers. However, it is well established
in Ohio that the amended statutes become a part of the chapter of the
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Code in which they were placed and have the same effect as if they had
been originally contained therein. In 37 O. J. 767, Section 437, the rule
is stated as follows:

“An amended statute becomes part of the chapter and sub-
division of the Code in which it is placed, and it is to be read and
construed as if introduced into the place of the repealed section
in said chapter and subdivision. Similarly, an amendmeent op-
erates the same as if the whole statute is re-enacted with the
amendment ; and therefore, an act amending one or more sec-
tions of a statute should be considered in connection with, and
as if embodied in, the whole statute of which it has become a
part. The amended sections are presumed to have been made in
contemplation of the provisions of the unamended sections of the
original act.”

The meaning of Section 1465-101, supra, must, therefore, be re-
garded as limited by Section 1465-61, supra, even though the two sec-
tions were not enacted at the same time. As so limited, Section 1465-
101, supra, does not forbid employers who have less than three workmen
or operatives regularly in the same business or in or about the same estab-
lishment under any contract of hire from obtaining employers’ liability in-
surance and does not make the issuance of such a contract of insurance
illegal.

In the case of Industrial Commission vs. Gardinio, 119 O. S. 539, it
was said in the opinion of the court by Mathias, J. at page 542:

“The legislative intent is quite manifest that the provisions
of the act shall apply to all those employed within the state, and
also where, as incident to their employment, and in the discharge
of the duties thereof, they are sent beyond the borders of the
state, Undoubtedly an injury received by an employee of an
Ohio employer is compensable under the workmen’s compensa-
tion law, though the injury was actually received in another state,
if the service.rendered by him in such other state was connected
with, or part of, the duties and service contemplated to be per-
formed in Ohio.”

In your request you ask whether such a policy would be valid if it
contained a proviso that it shall not be in force if the assured shall have
in his service in the State of Ohio three or more workmen or operatives.
This language is not broad enough in its scope. The Ohio Workmen’s
Compensation Act may apply to employment performed outside the limits
of the state under certain situations.

If the work is done partly in this state and partly in another state
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or states pursuant to a contract made in Ohio, then such employment may
be subject to the Ohio Workmen’s Compensation Act.

It would, therefore, seem that the mere fact that an employer does
not have in service in the State of Ohio three or more workmen or opera-
tives does not necessarily exempt him from the requirements of the Work-
men’s Compensation Act. It might very well be the case that the em-
ployer would have two employes in service in Ohio and one employe in
service in some other state at a particular moment and be subject to the
Workmen’s Compensation Act. Under such circumstances, it would be
illegal for him to obtain an employer’s liability insurance policy and such
a policy if issued to him would be void. Where an employer does not
have at least three employes regularly in his service in or about the same
establishment or in the same business, he may properly obtain an em-
ployer’s liability insurance, but if he has three or more such employes, he
may not obtain such insurance even though some of such employes may
be actually engaged in service in another state or states during part of
the time.

The answer to your specific question is no, because the language of
the proviso is not broad enough. If the words “in the State of Ohio”
were omitted therefrom, there would be no legal objection to the issuance
of such a policy.

You are, therefore, advised that a casualty insurance company of an-
other state licensed to do insurance business in Ohio may issue in this
state a valid contract of insurance to cover claims on account of accidents
occurring to employes of the assured while employed in connection with
the ownership, maintenance or use of the premises described in the policy
if such company is authorized by its articles of incorporation to issue
such a policy and if such policy contains a provision that it shall not be
in force if the assured shall have in service three or more workmen or
operatives regularly employed in the same business or in or about the
same establishment.

Respectfully,
TrHoMAS J. HERBERT,
Attorney General.



