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illogical, and I am not prepared to say that it may be done in the ahsence of a
specifiic court ruling to that effect.  This does not mean, however, that the people
of the municipality are powerless to change the provisions of general law which
they find not suited to their convenience, so far as local self-government is con-
cerned. The remedy exists to adopt charter provisions which may, of course, be in
contravention of general law provided the subject be not such as is by other con-
stitutional provision specifically within the province of the General Assembly.

In the case of Berry et al. vs. City of Columbus, 104 O. S. cited with approval
and followed by the Supreme Court in State cx rel. vs. Williams, 111 O. S. 400, it
is said that Section 6 of Article XIII of the Constitution was not repealed by the
adoption of Section 3, Article XVIII, or of any other home rule provision in said
article.

In no case has the Supreme Court gone so far as to say that the home rule

_powers given to municipalities by Article NVIIT of the Constitution of Ohio em-
power such municipalities as have not adopted a charter by authority of Section 7
of the said Article XVIII to excrcise any of their municipal powers in any other
manner than that provided by general laws, except the power to regulate traffic on
their streets, which by force of the case of Perryvsburg vs. Ridgway, 108 O. S. 245,
is said to be one of the powers of local self-government that may be exercised,
irrespective of general laws, by a municipality, whether such municipality has or has
not adopted a charter.

Until such tinmie as the courts recognize in non-charter municipalities home rule
powers in other respects than in the regulation of traffic on their streets, administra-
tive ofticers should look to the general laws for municipal power and its manner of
heing cxercised.

I am accordingly of the opinion by way of specific answer to your inquiry, that
the clerk of a non-charter village cannot legally perform the duties of clerk of the
board of public affairs and clerk of the planning commission in addition to his
duties as clerk of the village, but may perform the duties of secretary of the board
of sinking fund trustees and is required to do so unless the village council provides
by ordinance for the appointment of a secretary to such hoard of trustees and fixes
the duties, bond and compensation of such secretary, in which case the clerk of the
village is ineligible to be appointed to the position.

Respectfully,
Epwarp C. TURNER,
Attorney General,

3136.

PURLIC UTILITIES—FREIGHT LINE COMPANIES—VALUATION OF
ROLLING STOCK OXNLY DETERMINED BY TAX COMMISSION—
WHAT CONSIDERED IN FINDING PROPORTION OF CAPITAL STOCK
REPRESENTING ROLLING STOCK.

SYLLABUS:

1. Under Section 5463, General Code, the Tax Commnission of Ohio delermines
only the waluation of the rolling stock of a freight line company. Opinion of April 2,
1913, Reports of the Attorney General for 1913, Folume 1, page 610, followwed.

2. In determining the proportion of the capital stock of the company which repre-
sents rolling stock, the Commission should consider only cars oumed by a freight line
company and opcrated within the state.
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CorLvmers, Onro, January 14, 1929,

The Tax Comnission of Olio, Columbus, Ohio.
GENTLEMEN :—You have asked my opinion upon the following question:

“The capital stock of the freight line company designated as ‘A’ a foreign
corporation, is all held by a railway company having incorporation in Ohio as
well as other states designated as ‘B’. The report of ‘A’ to this Commission
sets out that 13,377 cars operated in Ohio at some time during the year were
leased by it from ‘B’, and that 669 cars operated in Ohio at and during the
same year, are owned cars,

The Commission contends that in the case of freight line companies,
the language in Paragraph 11 of Section 5463 which states ‘value of the cars
owned or leased’, is identically covered by the language and meaning of the
entire Section 5465 and especially by the language ‘owned and used’.

The freight line company contends that the only part of its capital stock
permissible to be considered is that represented by owned cars, and not by
leased cars.

To make the question clearer, the freight line company ‘A’ operated in
Ohio cars both owned and leased 6,943,274 miles and operated everywhere cars
owned and leased 178,378 258 miles, vet they claim that all the value that can,
under Section 5463, paragraph 11, and Section 5465, be taken into consideration
is the value of the cars as set up by them as being owned.

Is the language used in Section 5463 ‘value of the cars owned or leased
by the eompany’, identical in meaning as ‘property of such companies owned
and used’, as stated in Section 54657 And under these two sections is the
value of cars leased to be considered the same as value of cars owned with
respect to capital stock of the freight line company ‘A’?”

Section 5463, General Code, relates to the report required to he made to the Tax
Commission. This section provides in part as follows:

“Sec. 5463. Such statement shall contain:

N

10. The whole length of the lines of railway over which the company
runs its cars, and the length of so much of such lines as is without and is,
within the state. ' .

11. The whole number and value of the cars owned or leased by the
company classifying the cars according to kind, and the daily average num-
ber of cars operated in this state.”

Section 5465 of the Code provides as follows:

“Sec, 5465. On the first Monday in July, the commission shall ascertain
and determine the amount and value of the proportion of the capital stock of
sleeping car, freight line and equipment companies, representing capital and
property of such companies owned and used in this state, and in so determining
shall be guided in each case by the proportion of the capital stock of the
company representing rolling stock, which the miles of railroad over which
such company runs cars, or its cars are run in this state, bear to the entire
number of miles in this state and elsewhere over which such company runs
cars, or its cars are run, and such other rules and evidence as will enable the
commission to determine, fairly and equitably, the amount and value of the
capital stock of such company representing capital and property owned and
used in this state.”
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In an opinion of this department to your commission dated .\pril 2, 1913, Report
of the Attorney General for 1913, Volume I, page 610, it was held that under the
terms of these statutes, only the rolling stock of freight line companies is to be assessed
for taxation by the Tax Commission; the other property being returned locally.
Applying this rule, it follows that the thing to be determined by the Tax Commission
is the proportion of the capital stock of the company representing rolling stock. After
determining this proportion, then the Commission is to apportion that valuation to
Ohio upon the basis of the proportion which the miles of railroad over which such
company tuns cars in Ohio bears to the entire number of miles in Ohio and else~
where over which such company runs cars.

Specifically stated, your question is whether in determining the proportion of the
capital stock of a freight line company, your Commission shall take into consideration
all of the cars operated by the company or only cars owned by the company.

In the former opinion of this department above referred to, it is pointed out that
the tax imposed by these sections is a property tax and that the use of the capital stock
of the company is only a means of determining the value of the property.

I am advised by vour department that as a matter of fact the cars which the freight
line company in question leases from the railroad company are included in the report
of the railroad company to the Commission for taxation and are a part of the aggre-
gate value upon which the railroad company-is assessed for taxation.

It might be argued that these leased cars represent some part of the capital of the
freight line company and that in determining the proportion of the capital stock of
the company representing rolling stock, the leased cars should be considered. Even
$0, it cannot be said that capital stock of the company to the full extent of the intrin-
sic value of these leased cars should be considered as capital stock of the company
representing rolling stock, because the effect would be to tax the same property twice,
once against the railroad company which owns them and also against the freight line
company which operates them, It must always be horne in mind that it is the cars
which are being taxed and not the capital stock.

Furthermore, I am unable to suggest any method of determining what the value
of the lease of these cars would be even if the statute contemplated the inclusion of
some vaiue therefor.

While the statutes in question are indefinite and possibly susceptible of varying
interpretations, I am forced to the conclusion that in determining the proportion of
capital stock of the company which represents rolling stock, the Commission should
take into consideration only cars owned by the company and not cars which it is
operating under lease,

Respectfully,
Ebpwarp C. TURNER,
Attorney General.
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POUNDAGE—PARTITION SALE-SHERIFFF ENTITLED TO FEES UPON
ALL PROCEEDS DESPITE PURCHASER'S RIGHT TO A RETURN Of
HIS DISTRIBUTIVE SHARE,

SYLLABUS:

In the sale of veal estale, on order of the court in partition cases, the sheriff
making such sale is entitled to poundage fees al the prescribed rate on all of the pro-
ceeds of such sale actually paid dinto his hands, irrespective of the fact that the
purchaser bidding in and paying for said property is entitled to reccive back from
the sheriff « distributive share of the proceeds of said sale.



