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penses collected, which have been advanced out of the county treasury, 
shall be by him paid over to the county ore~ sury on the first business d~>.y of 
each month." 

It is believed that a c!'.reful reading of the above section togethe~· with the con­
sideiation of other sections of the act in pari materia diScloses a distinct purpose in 
the mind of the legislature in this enactment to require the n~ayo. o·· chief of police 
of a city to turn over to the municipal treasury all fees coming into his hands from 
any source including state cases, except fees and expenses collected which have been 
advanced out of the county treasury shall in such cases be paid into the county treas­
ury. Under this section it will be observed that the council of a village may by ordi­
nance authorize the mayor rmd marshal to retain their fees but this provision does not 
extend to officers of a city. 

As your letter suggests, it seems that thiS enactment was intended to cle.rify the 
fee sections of the Gener!ll Code and that 1t is the intendment of the act th2.t the sa•ary 
of a mayo, or chief of police of a city shall ·cover all the compensation he is authorized 
to receiVe for his own use. 

In specific answer to your inquiry it is my opinion that a m2.yor or chief of 
police of a city may not legally retain for his own liSe any fees assessed eithet in state 
or ordinance cases, and further fees and expenses collected should be paid into the 
city treasury, excepting fines and penalties collected in state cases and fees and ex·· 
penses advanced by the county treMury in str.tc cases, which should be paid into 
the county ~ reasury. 

1394. 

Respectfully, 
JOliN G. PRICE, 

Attorney General. 

TAXES AND TAXATION-ESTIMATE iN SECTION 6956-1 G. C. (108 0. L. 
503) IS THAT DESCRIBED IN SECTION 7187 G. C. (107 0. L. 112) AND 
COUNTY COMMISSIONERS MAY INCLUDE IN THEIR LEVY AU­
THORIZED BY SECTION 6956-1 G. C. AN ITEM FOR CONSTRUCTION 
OF NEW BRIDGES. 

The annual estimate for the county, referred to in section 6956-1 G. C. (108 0 L. 
p:~rt I, p. 503) is that described in the opening sentence of section 7187 G. C. (107 0. L 
112), and the county commissioners may therefore include in their levy authorized by said 
section 6956-1 an item for the construction of new bridges. 

CoLUMBus, OHio, July 2, 1920 

The Tax Commission of Ohio, Columbus, Ohio. 
GENTLEMFM·-Your letter of recent date is received submitting for opinion the 

following· 

"Where the surveyor has filed report, provided in section 7187, can a 
levy be made under section 6956-1 for the construction of new bridges? If 
so, can the city of Toledo demand a portion of the proceeds of this levy under 
authority of sections 2421-1, 7557 or any other section of the Gene;·al Code?" 

The opening sentence of section 7187 G. C. reads as follows: 



A 'l'T6RNEY -GENERAL. 

"The county f!urveyor shall report to the county commiSsioners on or 
before the first day of April in each year the condition of the county 1oads, 
bridges and culverts in the county, and estimate the probable amount of 
funds required to maintain and repair the county roads, bridges and culverts, 
or -o construct any new county roads, bridges or culverts required within 
the county." 
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Section 6956-1 in its form as amended 108 0. L. part I, page 503, reads as follows· 

"After the annual estimate for the county has been filed with the county 
commissioners by the county surveyor, and the county commissioners have 
made such changes and modifications in said estimate as they deem proper, 
they shall then make their levy for the purposes set forth in said estimate, 
upon all the taxable property of the county not exceeding in the aggregate, 
two mills upon each dollar of the tr.xable property of said county. Such levy 
shall be in addition to all other levies authorized by law for said purposes, 
but subject, however, to the limitation upon the combined maximum rate 
for all taxes now in force. The provisions of this section shall not, however, 
prevent the commissioners from using any surplus in the general_ funds of 
the county for the purposes set f01th in scid estimate" 

Clearly, these two statutes are to be read together, with the result that the county 
commissioners may include in the levy authorized by section 6956-1 an item for the 
construction of new bridge~. 

Your second question a.s to whether the city of Toledo may demand a portion of 
the county bridge funds has, in effect, been passed upon in a previous opinion of this 
department (No. 900) dated December 24, 1919, and directed to the Bureau of In­
spection and Supervision of Public Offices, copy of which is enclosed. 

1395. 

Respectfully, 
JoHN G. PRICE, 

Attorney-General. 

INHERITANCE TAX LAW-WHERE T DIED TESTATE ON MAY 1, 1920 
AND A FEW DAYS BEFORE HIS DEATH IN CONTEMPLATION OF 
THAT EVENT CONVEYED TO A, A TRACT OF REAL ESTATE ·woRTH 
$20,000, THERE BEING AS CONSIDERATION FOR SUCH CONVEYANCE 
SERVICES RENDERED BY A WHICH SERVICES WERE FAIRLY WORTH 
$1,000-ALSO ANOTHER CASE IN WHICH INADEQUACY OF CON­
SIDERATION DETERMINED FOR PURPOSE OF INHERITANCE TAX. 

T died.teslate on the first day ot May, 1920. A few days before his death and in 
contemplation oj that event he conveyed to A a tract of real estate worth $20,000, there being 
as consideration for st1ch conv'eyance services rendered by A which services were fairly 
worth $1.000. 

The second item of the will of the decedent reads as follows: 

"In consideration of service •. rendered to me by B, I hereby give, devise and 
bequeath to him my home farm (describiTI.{I it)." 


