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STATE TEACHERS' RETIREMENT SYSTEM-BOARDS OF EDUCATION 
REQUIRED TO PAY TO FUND BOTH NORMAL AND DEFICIENCY 
CONTRIBUTIONS MENTIONED IN SECTION 7896-44 G. C. ONLY 
UPON THOSE TEACHERS WHO ARE MEMBERS OF RETIREMENT 
SYSTEM. 

Under the provisions of section 7896-44, boards of education are required to pay 
to the employers' accumulation fund of the state teachers' retirem'ent s~stem, both 
the normal contribution and the deficiency contribution mentioned in such section 
only upon those teachers who are members of the retirement system and come within 
the class defined as "contributors" to such system. 

CoLUMBus, Omo, May 28, 1920. 

HoN. RoBERT E. MARSHALL, Prosecuting Attorney, Sidney, Ohio. 
DEAR SrR :-Acknowledgment is made of the receipt of, your letter requesting 

the opinion of this department upon the following two questions: 

1. ''Under section 7896-44, pertaining to the retirement system of teach­
ers, may a board of education, who has no teacher employed that is a mem­
ber of the retirement system, claim exemption from payment to the em­
ployers' accumulation fund of the normal contribution? 

2.-Also, may the board of employing teachers who are not members 
of the retirement system and who have requested exemption for themselves, 
claim exemption from the payment to the deficit contribution provided for in 
said section?" 

Section 7896-44, which you cite, reads as follows: 

"Each employer of a teacher who is a member of the retirement system 
shall pay to the employers' accumulation fund a certain per centum of the 
earnable compensation of each such teacher to be known as the 'normal con­
tribution' and a further per centum of the earnable compensation of each 
such teacher to be known as the 'deficiency contribution.' The amount paid 
by an employer on account of the deficiency contribution shall after the first 
payment be at least three per centum greater than the amount paid by him 
during the preceding year. The rates per centum of such contributions 
shall be fixed on the basis of the liabilities of the retirement system and 
-shall be certified to the employers by the retirement board after each actu­
arial valuation. Until the first such certification, the normal contribution 
shall be two and eight-tenths per centum of the members' salaries and the 
deficiency contributions shall be two and seventy-seven hundredths per 
centum of the members' salaries." 

It will be noted in the above section that the requirement is that the employer 
who is to pay either the "normal contribution" or the "deficency contribution" to 
the employers accumulation fund must be an employer of a teacher who is a member 
of the retirement system and thus if there was a teacher employed by the board of 
educaton and such teacher was not a member of the retirement system, then such 
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employer would not be compelled under section 7896-44 to make any contribution on 
behalf of such non-member teacher. It may be said that the only tecaher who would 
not be a member of the state retirement system would be a teacher coming within the 
exceptions set out in section 7896-22 G. C. That is to say, all teachers in the public 
schools in service on the first day of September, 1920, except those teachers who had 
filed with their employer at that time or prior thereto a statement in writing, request­
ing exemption from membership; would constitute the membership of the state re­
tirement system, unless such teachers were members of a local district pension sys­
tem heretofore established under the laws of this state. Other sections of the 
teachers' retirement law which sustain this view of the matter appear to be as fol-
lows: ' 

"Section 7896-45: * * * After the deficiency contribution has ceased 
to be payable, the normal contribution shall be the rate per centum of the 
earnable salary of all contributors obtained by deducting from the -total 
liabilities of- the employers' accumulation fund of the amount of the funds 
in hand to the credit of that fund and dividing the remainder by one per 
centum of the present value of the prospective future salary of all contribu­
tors as computed on the basis of the mortality and service tables adopted 
by the retiremet.lt board and on regular interest. * * *" 

"Section 7896-46: Immediately succeeding the first valuation, the actu­
ary engaged by the retirement board shall compute the percentage of the 
total compensation of all contributors * * *." 

"Section 7896-47: Each employer shall pay annually into the em­
ployers' accumulation fund, in such monthly or less frequent installments 
as the retirement board shall require, an amount certified by the retirement 
board, which shall equal the per centum of the total compensation, earnable 
by all contributors during the preceding school year. * * *" 

"Section 7896-48: The before mentioned deficiency contribution con­
tlltbutable by the employers shall be discontinued as soon as the accumu­
lated reserve in the employers' accumulation fund shall equal the present 
value, as actuarially computed, and approved by the retirement board, of 
the total liability of such fund for the payment of pensions less the present 
value, computed on the basis of the normal contribution rate then in force, 
of the normal contributions to be received on account of teachers who are 
at that time contributors." 

"Section 7896-49: Each employer, before employing any teacher to 
whom this act may apply, shall notify such person of his duties and obliga­
tions under this act as a condition of his employment. 

Any such appointment or reappointment of any teacher in the public 
day schools of the state on or after the first day of September, nineteen 
hundred and twenty, or service upon indefinite tenure after that date shall 
be conditioned upon the teacher's acceptance of the provisions of this act, 
as a part of the contract." 

"Section 7896-50: During Sept~mber of each year, or at such other 
time as the retirement board shall approve, each employer shall certify to 
the retirement board the names of all teachers to whom this act applies." 

From the above sections appearing in the teachers' retirement system ;tct1 it is 
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apparent that an employing board of education is required to make its payments 
under such acts only upon those teachers "who are contributors," and in section 
7896-1 the section defining the meaning of certain words says: 

"'Contributor' shall mean any person who has an account in the 
teachers' saving fund." 

It is therefore apparent that a teacher who was not a member of the state re­
tirement system would not be a contributor, as used in the various sections of the 
act, and the board of education, as the employer, could not be compelled to make 
payments required of it for teachers who are not contributors; that is to say, mem­
bers of the state retirement system. 

Coming to your second question, you desire to know whether the board of 
education employing teachers who are riot members of the retirement system, and 
who have requested exemption for themselves, could claim exemption from the pay­
ment to the deficiency contribution provided- for in section 7896-44. The answer to 
this is the same as the answer to the first question propounded as to the require­
ments for the "normal contribution," for the section says that the employers who 
are to pay to the employers' accumulation fund shall be the employers of teachers 
who are members of the retirement system. The teachers for whom the board would 
not have to contribute would be those teachers who are non-members of the retire­
ment system of the state, that is, those who have been properly exempted under the 
provisions of section 7896-22 of such· act. 

Based upon the sections of the statutes herein quoted, it is therefore the opinion 
of the attorney-general that under the provisions of section 7896-44, boards of 
education are required to pay to the employers' accumulation fund of the state 
teachers' retirement system, both the normal contribution and the deficiency con­
tribution mentioned in such section only upon those· teachers who are members of 
the retirement system and come within the class defined as "contributors" to such 
system. 

1291. 

Respectfully, 
]OHN G. PRICE, 

Attorney-General. 

MUNICIPAL CORPORATIONS-WITHOUT AUTHORITY TO INCLUDE 
IN COST OF SEWER SYSTEM, COST OF SEWAGE DISPOSAL PLANT, 
FOR ASSESSMENT PURPOSES. 

Municipal corporations are without authority to include, for assessment pur· 
poses, in the cost of a sewer system, the cost of a sewage disposal plant proposed to 

-be erected in connection with the construction of such system, even though the sewer 
system may not be put into op~ration in the absence of such plant. 

CoLUMBUS, OHIO, May 28, 1920. 

The Bureau of Inspection and Supervision of Public Offices, Columbus Ohio. 
GENTLEMEN :-You have submitted for the consideration and opinion of this 

department a communication sent to you by the solicitor of the village of Grafton, 
reading in. part : ., 


